Huurderspanel

Bent u huurder van LEKSTEDEwonen? Dan horen wij graag uw mening en dat kan via ons digitale huurderspanel. Ongeveer twee keer per jaar kunt u uw mening geven over wisselende onderwerpen. Bijvoorbeeld over de kwaliteit van uw woning of uw wijk, uw ervaringen met LEKSTEDEwonen of uw ideeën over nieuwbouw. Via het huurderspanel bent u snel op de hoogte van wat wij doen met de uitkomsten. Doet u ook mee?

Snel, leuk en waardevol

Met het digitale huurderspanel van LEKSTEDEwonen kunt u snel en eenvoudig uw mening geven. De onderwerpen verschillen dus er is altijd iets dat u aanspreekt. Uw mening is waardevol en geeft ons meer inzicht, waarmee we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Deelname aan het digitale huurderspanel is geheel vrijwillig. U kunt op elk moment uw medewerking stoppen of een keertje overslaan. Onderzoeksbureau Research 2Evolve heeft het digitale huurderspanel ppgezet. Zij zijn onafhankelijk, beheren het panel en voeren de onderzoeken uit.

Meld u aan en geef uw mening
Heeft u interesse om deel te nemen aan het digitale huurderspanel? KLIK HIER om u aan te melden. Uw gegevens worden door Research 2Evolve vertrouwelijk behandeld, anoniem verwerkt en uitsluitend gebruikt voor het digitale huurderspanel van LEKSTEDEwonen. Wij hebben dan ook geen inzage in uw aanmeldingen en/of gegevens. Na aanmelding ontvangt u ter bevestiging een e-mail.
AANMELDEN HUURDERSPANEL