Mijn LEKSTEDEwonen

Mijn LEKSTEDEwonen

Mijn LEKSTEDEwonen

Mijn LEKSTEDEwonen

Meld een reparatieverzoek, bekijk uw woninggegevens, betaal de huur online (iDEAL) en u bent als eerste op de hoogte van het laatste nieuws. Iedere 50e huurder die een account aanmaakt, ontvangt 50 euro aan cadeaubonnen.

Lees meer

Leefbaarheid

LEKSTEDEwonen wil meer aandacht schenken aan de leefbaarheid in de wijken. Een prettige wijk is namelijk minstens zo belangrijk als een prettig huis.

De leefbaarheid in een wijk wordt door veel zaken bepaald: de verkeerssituatie, sociale veiligheid, het groen, de onderlinge contacten. Waar mogelijk probeert LEKSTEDEwonen samen te werken met de gemeente bij de verbetering van de woonomgeving. De woonomgeving is immers de verantwoordelijkheid van de gemeente. 

LEEFfonds: Wij willen initiatieven van betrokken huurders, die bijdragen aan een prettig en sociaal woon- en leefklimaat, graag ondersteunen. Neemt u uw verantwoordelijkheid om de leefbaarheid in uw wijk of buurt te verbeteren? Doe dan een beroep op het LEEFfonds van LEKSTEDEwonen.

WOW De Hagen: De gemeente Vianen en LEKSTEDEwonen maken sinds 2009 de wijk De Hagen leefbaarder. Dat gebeurt door wijkvernieuwing en het uitvoeren van groot onderhoud aan woningen, maar ook door mensen bij elkaar te brengen. Het resultaat is een mooie, leefbare wijk waar de bewoners trots op kunnen zijn.

Cameratoezicht: Om de leefbaarheid en veiligheid te vergroten zijn in de wooncomplexen Vijfheerenlanden en Donjon camera's geplaatst. LEKSTEDEwonen heeft daarvoor goede afspraken gemaakt en de procedures vastgelegd in een protocol cameratoezicht.