Serviceabonnement

De kraan lekt? De deurkruk zit los? Het toilet blijft doorlopen? Als bewoner wordt er van u verwacht dat u op tijd de kleine klusjes en reparaties aan uw woning uitvoert. Misschien heeft u daarvoor geen tijd of bent u niet zo handig. Met het Serviceabonnement kunt u een groot deel van het huurdersonderhoud door LEKSTEDEwonen laten uitvoeren. Kies ook voor gemak en zekerheid: u belt of mailt en wij komen.

Wie doet wat?
LEKSTEDEwonen verzorgt de grote onderhoudswerkzaamheden aan uw woning. Als huurder bent u zelf verantwoordelijk voor de kleine klusjes en reparaties. Voor veel huurders is niet altijd duidelijk “wie wat moet doen?”. In het Onderhouds-ABC hebben wij alle onderhoudswerkzaamheden opgenomen en staat achter elk onderwerp aangegeven wie ervoor verantwoordelijk is.
Kleine klusjes en reparaties zijn voor sommige huurders geen probleem, maar we merken dat dit voor steeds meer huurders lastig is. Sommigen hebben onvoldoende technische kennis, anderen hebben simpelweg geen tijd of zin. Regelmatig worden wij dan ook gevraagd voor klusjes en reparaties, die huurders eigenlijk zelf moeten uitvoeren. Voor hen hebben wij nu de oplossing, namelijk het Serviceabonnement!

GEMAK EN ZEKERHEID
Met een Serviceabonnement voeren wij een groot aantal onderhouds- en reparatiewerkzaamheden van het huurdersonderhoud voor u uit. Wat zijn de voordelen?
•  U bespaart tijd. U belt of mailt en wij komen.
•  Geen onverwacht hoge uitgaven. U betaalt geen materiaal- of voorrijkosten.
•  Uw huis blijft in goede staat.
•  De reparaties gebeuren vakkundig en snel.

AANMELDEN
Het Serviceabonnement zorgt voor gemak en zekerheid. Voor € 6,00 per maand nemen wij een groot deel van het huurdersonderhoud van u over. U belt of mailt en wij komen: er wordt een afspraak ingepland en de reparatie is kosteloos. De eenmalige instapkosten zijn € 30,-, tenzij u zich aanmeldt binnen drie maanden na ondertekening huurovereenkomst. In de flyer en het Onderhouds-ABC leest u alles over ons Serviceabonnement.
NU AANMELDEN

DOWNLOADS

Onderhouds-ABC (april 2017)
Flyer en aanmeldingsformulier
Algemene Voorwaarden Serviceabonnement