Zonnepanelen

Veel huurders willen profiteren van zonne-energie én maandelijks op hun energiekosten besparen. Om dit te bereiken zijn zonnepanelen een goed initiatief. Want hiermee verlaagt u de CO2-voetafdruk van uw huishouden en kunt u tegelijkertijd geld besparen.

Bestaande woningen

Bij de plaatsing van zonnepanelen op eengezinswoningen werken wij samen met Stichting Wocozon. Zij verzorgen de complete plaatsing en het onderhoud van de zonnepanelen; bewoners hoeven dus niets te doen. De met de zonnepanelen opgewekte energie (stroom) kunnen de bewoners gebruiken in hun woning, wat uiteraard een besparing oplevert op de energierekening. De zonnestroom is namelijk goedkoper dan de gemiddelde prijs van de energieleverancier.


Voordelen zonnepanelen van Wocozon:

  • 25% lagere kosten per kWh
  • Gratis zonnepanelen en onderhoud (geen gedoe)
  • Verhuist u dan zit u nergens aan vast (zonnepanelen blijven liggen)
  • Bijdrage aan een beter milieu
  • Voordelig voor uw portemonnee

Nieuwbouwwoningen

Onze nieuwbouwwoningen zijn bij oplevering voorzien van zonnepanelen. Een deel van de nieuwbouwwoningen hebben zonnepanelen van Wocozon, waarbij bewoners alleen voor de opgewekte zonnestroom betalen (zie hierboven). Een deel van de nieuwbouwwoningen heeft zonnepanelen die horen tot het gehuurde: de kosten van deze zonnepanelen zijn verwerkt in de huurprijs.

Veelgestelde vragen

Links
Wocozon