Onze dienstverlening en corona: KLIK HIER

Geen objecten gevonden

Problemen met huur betalen

Het is voor niemand prettig de huur niet (op tijd) te kunnen betalen. Bovendien is het vaak een hele klus om een eenmaal opgelopen huurachterstand in te lopen.

Kunt u de huur niet betalen of verwacht u in de nabije toekomst problemen met de huurbetaling, wacht dan niet te lang en neem tijdig contact met ons op!

Wij denken graag mee om een passende oplossing te vinden. Wij kunnen een betalingsregeling aanbieden of eventueel doorverwijzen naar verschillende instanties die u verder kunnen helpen. 

 • 1

  Contact opnemen

  Heeft u problemen met het betalen van de huur? Bespreek uw zaken in een zo vroeg mogelijk stadium met ons. Dan kunnen wij u helpen bij het vinden van een oplossing. Neem zo snel mogelijk contact met ons op via (0347) 37 20 20. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 en 16.30 uur en vrijdag tussen 08.00 en 12.00 uur. Of online via het contactformulier.

 • 2

  Er samen uitkomen

  Wij ondernemen snel actie als er een betalingsachterstand ontstaat en sturen een herinnering dat u binnen 7 dagen moet betalen. Door snel actie te ondernemen proberen wij samen met u de huurachterstand beheersbaar te houden.

  Daarnaast wordt u benaderd via telefoon en/of e-mail. Dit is ook de reden waarom het zo belangrijk is dat we uw juiste telefoonnummer en e-mailadres hebben. We willen namelijk hoe dan ook in contact komen om samen een oplossing te vinden. Eventueel komen we op huisbezoek.

 • 3

  Persoonlijke afspraken

 • 4

  Erger voorkomen

  Soms blijft de huurder elk contact mijden. Dat is jammer, want dan komt onvermijdelijk de deurwaarder in beeld met alle nare gevolgen van dien. LEKSTEDEwonen wil zo min mogelijk huisuitzettingen naar aanleiding van huurachterstand. Maar daar is wel de medewerking van de huurder voor nodig. Wacht daarom niet te lang en meld u zich als u betalingsproblemen heeft of verwacht.

  Doet u zelf niets en wordt de achterstand hoger, dan loopt u het risico dat de deurwaarder wordt ingeschakeld.

  Wij brengen u graag in contact met Maatje Vijfheerenlanden. Zij bieden ondersteuning bij het voorkomen en oplossen van schulden en geven advies over hoe u maandelijks rond kan komen. Ook Avres kan u ondersteunen om financiƫle problemen te voorkomen en op te lossen.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden