Onze dienstverlening en corona: KLIK HIER

Geen objecten gevonden

Klussen in de woning

Iedereen heeft zijn eigen smaak en ideeën als het gaat om het inrichten en aanpassen van de woning. Wij vinden het belangrijk dat u met plezier in uw woning woont. De kleine klusjes zijn vaak zo geregeld. Bij deze kleine werkzaamheden kunt u direct aan de slag. Maar voor grote klussen in uw woning gelden richtlijnen, waarvoor u vooraf onze toestemming nodig heeft. Voor alle veranderingen geldt dat u de uitvoering zelf regelt.

Meer informatie

In de brochure Klussen in uw woning vindt u meer informatie over zelf klussen en het aanbrengen van veranderingen. In het Overzicht klussen in de woning kunt u duidelijk zien of u meteen aan de slag kunt of dat er nog aanvullende voorwaarden zijn. Wij maken onderscheid in ‘kleine veranderingen’ en ‘overige veranderingen’. Twijfelt u of er voor een door u gewenste verandering onze toestemming nodig is, neem dan contact met ons op.

Aanvragen en reactie

Met het aanvraagformulier kunt u direct toestemming aanvragen voor Zelf Aangebrachte Veranderingen (ZAV) in uw woning. KLIK HIER

Wij behandelen uw aanvraag binnen twee tot vier weken. U ontvangt vervolgens schriftelijk een toewijzing of een afwijzing.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden