Onze dienstverlening en corona: KLIK HIER

Geen objecten gevonden

Aandacht voor de binnenkant van uw woning

Veel huurders wonen langere tijd in onze woningen. Dit betekent ook dat de badkamers, toiletten en keukens vaak wat ouder zijn. Wellicht is dat bij u ook het geval. Is uw keuken 20 jaar of langer geleden geplaatst en/of uw badkamer of toilet ouder dan 30 jaar? Dan komen wij nu met een mooi aanbod voor u!

Vraag gestuurd onderhoud

Sinds dit jaar werken wij met een zogeheten ‘vraag gestuurd onderhoud’ (vgo). Dat betekent dat u als huurder zelf bepaalt of u een nieuwe keuken, badkamer of toilet wilt. Hiervoor hebben wij wel een paar voorwaarden opgesteld. Zo mogen keukens na 20 jaar worden vervangen en badkamers en toiletten na 30 jaar. Jaarlijks ontvangen huurders die hiervoor in aanmerking komen een aanbieding. Voor het jaar 2020 worden deze aanbiedingen vóór half december 2019 verstuurd.
Heeft u geen brief ontvangen of staat uw woning er niet tussen, dan komt u dit jaar niet in aanmerking voor vervanging van keuken, badkamer of toilet. 

Een aanbieding en dan?

Huurders die gebruik willen maken van de ontvangen aanbieding, moeten dit vóór 14 februari 2020 laten weten. Rond maart hoort u of uw keuken, badkamer en/of toilet in 2020 wordt vervangen en wanneer de werkzaamheden dat jaar worden uitgevoerd. Afhankelijk van het aantal reacties gaat de aannemer de planning opstellen. Mochten er veel aanmeldingen binnenkomen dan kan het zijn dat de werkzaamheden pas in 2021 worden uitgevoerd.

Aanvragen 2020 niet meer mogelijk

Voor 2020 is het niet meer mogelijk om een nieuwe keuken, badkamer of toilet aan te vragen. Dit was mogelijk tot en met 14 februari 2020. Heeft u zich aangemeld voor vervanging van een of meerdere ruimten, dan ontvangt u rond maart bericht over het vervolg

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden