Onze dienstverlening en corona: KLIK HIER

Geen objecten gevonden

LEEFfonds

Samen bereik je meer
Een plek om te spelen voor de kinderen, contact leggen met elkaar of zorgen voor een fijne woonomgeving. Zomaar wat voorbeelden van waardevolle initiatieven om elkaar beter te leren kennen die wij graag ondersteunen met een bijdrage uit het leeffonds! Want een goed woon- en leefklimaat creëer je samen en maakt het wonen prettiger. 

Zelf aan de slag
Wij willen graag de leefbaarheid in wijken verbeteren, maar dat kunnen we niet alleen. Een goed woon- en leefklimaat heeft immers alles te maken met betrokken bewoners die hun verantwoordelijkheid nemen. 

Het is belangrijk dat huurders ook zelf aan de slag gaan. Dit kan een eigen actie zijn of samen met LEKSTEDEwonen. Wij ondersteunen initiatieven die een bijdrage leveren aan de voorzieningen, veiligheid en/of sociale omgeving. Om dit mogelijk te maken stellen wij jaarlijks via het LEEFfonds een bedrag van € 10.000,- beschikbaar.

In 2018 is er twee keer een aanvraag toegekend vanuit het LEEFfonds. Hierdoor is er een mooie speeltuin ontwikkeld bij de Clarissenhof - Zeven Boompjes en hebben de bewoners van de Sidewendervelt een bijdrage gekregen in de opstartkosten voor hun gezamenlijke activiteiten.
Heeft u zelf ideeën om de leefbaarheid in uw wijk of buurt te verbeteren? Vul dan het aanvraagformulier in.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden