Actueel aanbod

Bent u op zoek naar een huurwoning in Everdingen, Hagestein, Vianen of Zijderveld? Wilt u reageren op onze nieuwbouw in Hoef en Haag? Of zoekt u een huurwoning in de regio Utrecht? En op welke huurwoningen van LEKSTEDEwonen kunt u reageren?

ACTUEEL AANBOD
Het actuele woningaanbod van sociale huurwoningen (huurprijs tot € 710,68) vindt u dagelijks op WoningNet. U kunt op maximaal twee woningen tegelijk reageren en de reactietermijn per woning is minimaal acht dagen. Bekijk het actuele woningaanbod van LEKSTEDEwonen op www.woningnetregioutrecht.nl.

BUIZERDLAAN 23: € 175.000 KK (verkocht onder voorbehoud)
Fraaie hoekwoning met mogelijkheden: ga jij deze uitdaging aan? In de wijk De Hagen in Vianen staat deze woning aan een brede laan met voldoende parkeergelegenheid. De vraagprijs bedraagt € 175.000,- kosten koper en aanvaarding kan snel. Huurders hebben tien werkdagen voorrang om de woning te kopen. Ga voor verkoopinformatie en inschrijven naar De Keizer Smit Makelaarshuys. Woonoppervlakte: 76 m². Inhoud: 260 m³. Perceeloppervlakte: circa 174 m². Bouwjaar: 1969. Belangstelling?

DAMMOLEN 66: € 209.000 KK (verkocht onder voorbehoud)
Buitenkans! Dit leuke vijfkamer hoekhuis staat in de groene woonwijk Monnikenhof in Vianen en is helemaal klaar voor nieuwe eigenaren. De vraagprijs bedraagt € 209.000,- kosten koper en aanvaarding kan snel. Huurders hebben tien werkdagen voorrang om de woning te kopen. Ga voor verkoopinformatie en inschrijven naar De Keizer Smit Makelaarshuys. Woonoppervlakte: 116 m². Inhoud: 394 m³. Perceeloppervlakte: 126 m². Bouwjaar: 1979. Belangstelling?

VRIJE SECTOR 
Zoekt u een huurwoning in de vrije sector (huurprijs vanaf € 710,68)? In de gemeente Vianen of in Utrecht (Huis Zoudenbalch)? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief, zodat u altijd als eerste op de hoogte bent van het actuele aanbod. Inschrijven voor vrije sector nieuwsbrief 

GARAGES EN MOTORSTALLINGEN
Bent u op zoek naar een garage of een individuele motorstalling in Vianen? In de Vijfheerenlanden verhuren wij verschillende ruimten. De huurprijzen van de garages zijn vanaf € 73,02 per maand en van de motorstallingen vanaf € 32,44 per maand. U kunt zich aanmelden als belangstellende, zodat wij u kunnen benaderen als er een ruimte vrijkomt. Belangstelling?

KOOPWONINGEN
Het volledige aanbod van koopwoningen vindt u hier. U kunt zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief, zodat u altijd als eerste op de hoogte bent van het actuele aanbod koopwoningen (bestaand en nieuw). Inschrijven >>