Actueel aanbod


 

Bent u op zoek naar een huurwoning in Everdingen, Hagestein, Vianen of Zijderveld? Wilt u reageren op onze nieuwbouw in Hoef en Haag? Of zoekt u een huurwoning in de regio Utrecht? En op welke huurwoningen van LEKSTEDEwonen kunt u reageren?

ACTUEEL AANBOD
Het actuele woningaanbod van sociale huurwoningen (huurprijs tot € 710,68) vindt u dagelijks op WoningNet. U kunt op maximaal twee woningen tegelijk reageren en de reactietermijn per woning is minimaal acht dagen. Bekijk het actuele woningaanbod van LEKSTEDEwonen op www.woningnetregioutrecht.nl.

GROTE GEUSPLEIN 212 IN VIANEN: € 250.000 KK
Op zoek naar een modern, eigentijds 4-kamerappartement op loopafstand van alle dagelijks voorzieningen? Stop dan met zoeken en kom kijken, want u bent hier op het juiste adres! Deze aantrekkelijke maisonnette ligt op de 2e etage van complex 'De Bascule' en verkeert in goede staat van onderhoud. En wat dacht u van een royaal dakterras van circa 25 m² op het zuiden? De vraagprijs bedraagt € 250.000,- kosten koper en aanvaarding kan per direct. Huurders hebben tien werkdagen voorrang om de woning te kopen. Ga voor verkoopinformatie en inschrijven naar De Keizer Smit Makelaarshuys. Bouwjaar: 2013. Woonoppervlakte: 113 m². Inhoud: 366 m³. Belangstelling?

WALMOLEN 20 IN VIANEN: € 205.000 KK (verkocht onder voorbehoud)
Leuke tussenwoning op een mooie locatie in de wijk Monikkenhof. Walmolen 20 is een woning met perspectief en op zoek naar iemand die houdt van aanpakken. De vraagprijs bedraagt € 205.000,- kosten koper en aanvaarding kan snel. Huurders hebben tien werkdagen voorrang (tot 11 april) om de woning te kopen. Ga voor verkoopinformatie en inschrijven naar De Keizer Smit Makelaarshuys. Bouwjaar: 1980. Woonoppervlakte: circa 119 m². Inhoud: circa 365 m³. Perceeloppervlakte: 108 m². Belangstelling?

VRIJE SECTOR 
Zoekt u een huurwoning in de vrije sector (huurprijs vanaf € 710,68) in de gemeente Vianen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief, zodat u altijd als eerste op de hoogte bent van het actuele aanbod. Inschrijven voor vrije sector nieuwsbrief 

GARAGES EN MOTORSTALLINGEN
Bent u op zoek naar een garage of een individuele motorstalling in Vianen? In de Vijfheerenlanden verhuren wij verschillende ruimten. De huurprijzen van de garages zijn vanaf € 73,02 per maand en van de motorstallingen vanaf € 32,44 per maand. U kunt zich aanmelden als belangstellende, zodat wij u kunnen benaderen als er een ruimte vrijkomt. Belangstelling?

KOOPWONINGEN
Het volledige aanbod van koopwoningen vindt u hier. U kunt zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief, zodat u altijd als eerste op de hoogte bent van het actuele aanbod koopwoningen (bestaand en nieuw). Inschrijven >>