Actueel aanbod

Bent u op zoek naar een huurwoning in Everdingen, Hagestein, Vianen of Zijderveld? Wilt u reageren op onze nieuwbouw in Hoef en Haag? Of zoekt u een huurwoning in de regio Utrecht? En op welke huurwoningen van LEKSTEDEwonen kunt u reageren?

ACTUEEL AANBOD
Het actuele woningaanbod van sociale huurwoningen (huurprijs tot € 710,68) vindt u dagelijks op WoningNet. U kunt op maximaal twee woningen tegelijk reageren en de reactietermijn per woning is minimaal acht dagen. Bekijk het actuele woningaanbod van LEKSTEDEwonen op www.woningnetregioutrecht.nl.

RUINKAMP 415 IN VIANEN
Woont u binnenkort in dit fraaie driekamerappartement in Vianen? Op de bovenste etage van 'De Plataan' ligt dit appartement / penthouse met een woonoppervlakte van ruim 86m2, een riant dakterras van 23 m2 en een fraai uitzicht. Ruinkamp 415 heeft een ruime en lichte woonkamer (35 m2) met open keuken (hoekopstelling en elektrisch koken), twee slaapkamers (circa 15 en 10 m2), ruime badkamer (wastafelcombinatie, ligbad, douchehoek en tweede toilet) en geheel voorzien van vloerverwarming. De kale huurprijs bedraagt € 860,- per maand (excl. servicekosten en voorschot verwarming). Reageren kan tot donderdag 14 december. Belangstelling?

VRIJE SECTOR 
Zoekt u een huurwoning in de vrije sector (huurprijs vanaf € 710,68)? In de gemeente Vianen of in Utrecht (Huis Zoudenbalch)? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief, zodat u altijd als eerste op de hoogte bent van het actuele aanbod. Inschrijven voor vrije sector nieuwsbrief 

GARAGES EN MOTORSTALLINGEN
Bent u op zoek naar een garage of een individuele motorstalling in Vianen? In de Vijfheerenlanden verhuren wij verschillende ruimten. De huurprijzen van de garages zijn vanaf € 73,02 per maand en van de motorstallingen vanaf € 32,44 per maand. U kunt zich aanmelden als belangstellende, zodat wij u kunnen benaderen als er een ruimte vrijkomt. Belangstelling?

KOOPWONINGEN
Het volledige aanbod van koopwoningen vindt u hier. U kunt zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief, zodat u altijd als eerste op de hoogte bent van het actuele aanbod koopwoningen (bestaand en nieuw). Inschrijven >>