Actueel aanbod

Bent u op zoek naar een huurwoning in Everdingen, Hagestein, Vianen of Zijderveld? Wilt u reageren op onze nieuwbouw in Hoef en Haag? Of zoekt u een huurwoning in de regio Utrecht? En op welke huurwoningen van LEKSTEDEwonen kunt u reageren?

ACTUEEL AANBOD
Het actuele woningaanbod van sociale huurwoningen (huurprijs tot € 710,68) vindt u dagelijks op WoningNet. U kunt op maximaal twee woningen tegelijk reageren en de reactietermijn per woning is minimaal acht dagen. Bekijk het actuele woningaanbod van LEKSTEDEwonen op www.woningnetregioutrecht.nl.

VRIJE SECTOR 
Zoekt u een huurwoning in de vrije sector (huurprijs vanaf € 710,68)? In de gemeente Vianen of in Utrecht (Huis Zoudenbalch)? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief, zodat u altijd als eerste op de hoogte bent van het actuele aanbod. Inschrijven voor vrije sector nieuwsbrief 

GARAGES EN MOTORSTALLINGEN
Bent u op zoek naar een garage of een individuele motorstalling in Vianen? In de Vijfheerenlanden verhuren wij verschillende ruimten. De huurprijzen van de garages zijn vanaf € 73,02 per maand en van de motorstallingen vanaf € 32,44 per maand. U kunt zich aanmelden als belangstellende, zodat wij u kunnen benaderen als er een ruimte vrijkomt. Belangstelling?

PRINS CONSTANTIJNSTRAAT 11
Leuke eengezinswoning in Everdingen, zeer geschikt voor starters. Verkoopprijs € 169.000,- kosten koper. Oplevering in overleg, kan spoedig. Huurders van LEKSTEDEwonen hebben 10 dagen voorrang bij het kopen van de woning. Daarna komt de woning pas beschikbaar voor anderen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Van der Werf Makelaars, telefoonnummer (0347) 37 13 24. Belangstelling?

KOOPWONINGEN
Het volledige aanbod van koopwoningen vindt u hier. U kunt zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief, zodat u altijd als eerste op de hoogte bent van het actuele aanbod koopwoningen (bestaand en nieuw). Inschrijven >>