Actueel aanbod


 

Bent u op zoek naar een huurwoning in Everdingen, Hagestein, Vianen of Zijderveld? Wilt u reageren op onze nieuwbouw in Hoef en Haag? Of zoekt u een huurwoning in de regio Utrecht? En op welke huurwoningen van LEKSTEDEwonen kunt u reageren?

ACTUEEL AANBOD
Het actuele woningaanbod van sociale huurwoningen (huurprijs tot € 710,68) vindt u dagelijks op WoningNet. U kunt op maximaal twee woningen tegelijk reageren en de reactietermijn per woning is minimaal acht dagen. Bekijk het actuele woningaanbod van LEKSTEDEwonen op www.woningnetregioutrecht.nl.

GROTE GEUSPLEIN 212 IN VIANEN: € 250.000 KK (verkocht onder voorbehoud)
Op zoek naar een modern, eigentijds 4-kamerappartement op loopafstand van alle dagelijks voorzieningen? Stop dan met zoeken en kom kijken, want u bent hier op het juiste adres! Deze aantrekkelijke maisonnette ligt op de 2e etage van complex 'De Bascule' en verkeert in goede staat van onderhoud. En wat dacht u van een royaal dakterras van circa 25 m² op het zuiden? De vraagprijs bedraagt € 250.000,- kosten koper en aanvaarding kan per direct. Huurders hebben tien werkdagen voorrang om de woning te kopen. Ga voor verkoopinformatie en inschrijven naar De Keizer Smit Makelaarshuys. Bouwjaar: 2013. Woonoppervlakte: 113 m². Inhoud: 366 m³. Belangstelling?

VRIJE SECTOR 
Zoekt u een huurwoning in de vrije sector (huurprijs vanaf € 710,68) in de gemeente Vianen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief, zodat u altijd als eerste op de hoogte bent van het actuele aanbod. Inschrijven voor vrije sector nieuwsbrief 

GARAGES EN MOTORSTALLINGEN
Bent u op zoek naar een garage of een individuele motorstalling in Vianen? In de Vijfheerenlanden verhuren wij verschillende ruimten. De huurprijzen van de garages zijn vanaf € 73,02 per maand en van de motorstallingen vanaf € 32,44 per maand. U kunt zich aanmelden als belangstellende, zodat wij u kunnen benaderen als er een ruimte vrijkomt. Belangstelling?

KOOPWONINGEN
Het volledige aanbod van koopwoningen vindt u hier. U kunt zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief, zodat u altijd als eerste op de hoogte bent van het actuele aanbod koopwoningen (bestaand en nieuw). Inschrijven >>