NIEUWBOUWPROJECTEN

NIEUWBOUWPROJECTEN

Welke (nieuwbouw)projecten in de gemeenten Vianen en Bunnik zijn in voorbereiding en in uitvoering? Benieuwd naar deze woningen, planning en (start) verhuur? Lees verder

Lees meer

Actueel aanbod

Bent u op zoek naar een huurwoning in Everdingen, Hagestein, Vianen of Zijderveld? Wilt u reageren op onze nieuwbouw in Hoef en Haag? Of zoekt u een huurwoning in de regio Utrecht? En op welke huurwoningen van LEKSTEDEwonen kunt u reageren?

ACTUEEL AANBOD
Het actuele woningaanbod van sociale huurwoningen (huurprijs tot € 710,68) vindt u dagelijks op WoningNet. U kunt op maximaal twee woningen tegelijk reageren en de reactietermijn per woning is minimaal acht dagen. Bekijk het actuele woningaanbod van LEKSTEDEwonen op www.woningnetregioutrecht.nl.

HAVIKLAAN 16 IN VIANEN: € 206.500,- KK
Leuke vierkamer hoekwoning met royale tuin. Woonkamer met plavuizenvloer en halfopen keuken met hoekinrichting (diverse inbouwapparatuur). Op de eerste verdieping drie slaapkamers en badkamer en de zolder is bereikbaar middels een vlizotrap. Woonoppervlakte circa 76 m2, inhoud 300 m3 en bouwjaar 1964. De verkoopprijs bedraagt € 206.500,- kosten koper en aanvaarding kan spoedig. Huurders hebben tien werkdagen voorrang om deze woning te kopen. Ga voor verkoopinformatie en inschrijven naar De Keizer Smit Makelaarshuys. Belangstelling?

PLATAANSTRAAT 12 IN VIANEN: € 223.000 KK
Gezellige woonhuis met vier kamers in een groene wijk. Woonkamer met deur naar de zonnige achtertuin, afgesloten keuken, op de verdieping drie slaapkamers en badkamer (douche, wastafel en 2e toilet) en bergzolder. Woonoppervlakte circa 84 m2, innhoud 338 m3 en bouwjaar 1969. De verkoopprijs bedraagt € 223.000,- kosten koper en aanvaarding kan spoedig. Huurders hebben tien werkdagen voorrang om deze woning te kopen. Ga voor verkoopinformatie en inschrijven naar De Keizer Smit Makelaarshuys. Belangstelling? 

VRIJE SECTOR 
Zoekt u een huurwoning in de vrije sector (huurprijs vanaf € 710,68) in de gemeente Vianen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief, zodat u altijd als eerste op de hoogte bent van het actuele aanbod. Inschrijven voor vrije sector nieuwsbrief 

GARAGES EN MOTORSTALLINGEN
Bent u op zoek naar een garage of een individuele motorstalling in Vianen? In de Vijfheerenlanden verhuren wij verschillende ruimten. De huurprijzen van de garages zijn vanaf € 73,02 per maand en van de motorstallingen vanaf € 32,44 per maand. U kunt zich aanmelden als belangstellende, zodat wij u kunnen benaderen als er een ruimte vrijkomt. Belangstelling?

KOOPWONINGEN
Het volledige aanbod van koopwoningen vindt u hier. U kunt zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief, zodat u altijd als eerste op de hoogte bent van het actuele aanbod koopwoningen (bestaand en nieuw). Inschrijven >>