Garages en motorstallingen

Bent u op zoek naar een garage en/of een individuele motorstalling in Vianen? In de Vijfheerenlanden verhuren wij verschillende ruimten. De huurprijzen van de garages zijn vanaf €72,80 per maand en van de motorstallingen vanaf €32,34 per maand. U kunt zich aanmelden als belangstellende, zodat wij u kunnen benaderen als er een ruimte vrijkomt.

Garages en individuele motorstallingen
In de wijk Vijfheerenlanden in Vianen hebben wij in verschillende gebouwen ruim 40 garages en ook individuele motorstallingen. Ideaal als u een motor/scooter in uw bezit heeft en een eigen stalling wilt óf nog parkeerruimte zoekt voor uw auto. Het gaat om verschillende garages en individuele motorstallingen:
- Garage van 17,60 m2 voor € 73,02 per maand
- Garage van 23,25 m2 voor € 96,44 per maand
- Motorstalling van 7,86 m2 voor € 32,44 per maand
- Motorstalling van 12,03 m2 voor € 49,90 per maand
    

Toewijzingsvolgorde
Heeft u belangstelling voor een garage en/of een individuele motorstalling? U kunt zich aanmelden met onderstaand formulier. Wij benaderen u dan, zodra er een ruimte beschikbaar komt. Vrijkomende garages en individuele motorstallingen worden toegewezen aan kandidaten op de wachtlijst. Toewijzing vindt plaats door middel van loting en de kandidatenvolgorde van de wachtlijst is:
1. Huurders LEKSTEDEwonen (appartementen Vijfheerenlanden en Bascule).
2. Huurders LEKSTEDEwonen (elders in de gemeente Vianen).
3. Inwoners gemeente Vianen (niet-huurders).
4. Overige belangstellenden.

Vul hieronder uw gegevens inHeeft u alle velden ingevuld? Vink hieronder het vierkantje aan ("Ik ben geen robot") voordat u op verzenden drukt.