Huis Zoudenbalch Utrecht

Ben jij op zoek naar een uniek appartement in het hartje van Utrecht? Winkels, restaurants, terrassen, Oudegracht en centraal station om de hoek? In het centrum van Utrecht heeft LEKSTEDEwonen 24 stadsappartementen in Huis Zoudenbalch aan de Donkerstraat. Momenteel zijn er geen appartementen beschikbaar, maar als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte van het actuele aanbod.

Huis Zoudenbalch
Modern wonen in een eeuwenoud en uniek pand? Dat kan in Huis Zoudenbalch! Het fraaie stadskasteel aan de Donkerstraat kent een rijke historie. Het werd in 1467 in opdracht van Evert Zoudenbalch gebouwd en heeft daarna diverse bestemmingen gehad. De karakteristieke neogotische gevel van Namense steen, kantelen, kruiskozijnen, glas in lood ramen met de rode luiken zijn na de brand in 1903 in originele stijl hersteld. In 2011 is het monumentale volledig gerenoveerd en onderverdeeld in 24 unieke stadsappartementen. De appartementen zijn allemaal verschillend en volledig geïsoleerd, er is een gemeenschappelijke binnentuin en een centrale fietsenstalling. Door de fantastische ligging van het appartement zijn winkels en horecagelegenheden “om de hoek” te vinden.
Lees meer over het Wonen in Huis Zoudenbalch (een interview met een bewoner), in dit artikel in het Algemeen Dagblad. >>

Unieke en monumentale stadsappartementen
Regelmatig hebben wij appartementen beschikbaar in Huis Zoudenbalch. Zowel sociale huurappartementen (huurprijs onder € 710,68) als appartementen in de vrije sector (hogere huurprijs). Als eerste op de hoogte van het actuele aanbod in Huis Zoudenbalch?
Schrijf je dan in voor de Nieuwsbrief Vrije sector.