Geen objecten gevonden

Filter de resultaten ()

Reset huidige filters

Deel deze pagina

Op zoek naar een leuke en betaalbare koopwoning?

Te koop: Prins Constantijnstraat 19 in Everdingen

Hoekwoning met een grote tuin op een mooie locatie in Everdingen.
Deze ruime hoekwoning is gelegen in het rustige en ruimtelijke Everdingen. Alle nodige voorzieningen zoals scholen, de supermarkt en de uitvalswegen naar de A2 en de A27 zijn binnen handbereik gelegen. Ook de rivier de Lek met zijn mooie uiterwaarden stroomt letterlijk vlak langs de woonomgeving en biedt leuke recreatiemogelijkheden. Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid en een speelveldje gelegen.
De woning met royale tuin is gelegen aan een rustige straat en is ideaal omdat je de woning naar eigen wens kan moderniseren. De woning beschikt over o.a. over 2 slaapkamers, een voor-, zij- en achtertuin, stenen berging en voldoende parkeergelegenheid voor de deur.
De staat van onderhoud van de woning is goed en beschikt over dakisolatie en dubbel glas. De woning wordt verwarmd middels cv-ketel uit het jaar 2013. De verkoopprijs van deze driekamerwoning bedraagt € 295.000 kosten koper en aanvaarding kan spoedig. Huurders van LEKSTEDEwonen hebben  tot 19 september voorrang om deze woning te kopen. Ga voor verkoopinformatie en inschrijven naar De Keizer Smit Makelaarshuys

Voor meer informatie bekijk de brochure en/of kijk op Funda.