Geen objecten gevonden

Filter de resultaten ()

Reset huidige filters

Deel deze pagina

Op zoek naar een leuke en betaalbare koopwoning?

Te Koop: Kluitkamp 9 in Vianen

Ben jij op zoek naar een ruime eengezinswoning van maar liefst 107 m² op een mooie locatie in de nieuwe wijk 'De Plataan van Helsdingen'? Dan is een bezichtiging aan de Kluitkamp 9 zeker de moeite waard! Naast de ruime en lichte benedenverdieping beschikt het huis over 3 slaapkamers, een moderne badkamer en een heerlijke achtertuin gesitueerd op het noordoosten.
De woning bevindt zich in een prettige leefomgeving en is tevens op steenworp afstand van de historische binnenstad van Vianen met zijn gezellige terrasjes, de markt op de woensdag en alle andere voorzieningen die je maar kunt bedenken zijn binnen handbereik. Ook de snelwegen A2 en iets verder de A28 zijn makkelijk te bereiken binnen een paar minuten. De ligging is daarom ook zeer centraal.
Het totale woonoppervlakte van de woning is ca. 107 m², met een inhoud van ca. 389 m³ en een perceeloppervlakte van 123 m². De woning wordt verwarmd middels een Cv-ketel.

De verkoopprijs bedraagt € 450.000 kosten koper, aanvaarding: kan snel, liefst per 1 februari 2023.

Ga voor verkoopinformatie en inschrijven naar De Keizer Smit Makelaarshuys

Voor meer informatie bekijk de brochure en/of kijk op Funda.

Te Koop: Cella Asia 28

Een leuke middenwoning in Castellum met eigen parkeerplaats, zonnige stadstuin en berging.
Alle ingrediënten dus voor jouw nieuwe comfortabele thuis! Een leuke eengezinswoning uitermate geschikt voor een jong stel of een klein gezin. Wel een woning die voldoet aan alle eisen van deze tijd, gasloos, energielabel A en dus goed geïsoleerd.
Castellum heeft de uitstraling en sfeer van de Italiaanse levensstijl. In het centrum is een gezellig plein met diverse terrassen en restaurants. In het wijkwinkelcentrum doe je de dagelijkse boodschappen, maar er zijn ook genoeg winkels om gezellig te shoppen. In de directe omgeving vind je diverse basisscholen, en locaties voor kinderopvang, NS-Station Houten-Castellum en er zijn goede verbindingen naar A27 en A12.
Indeling: via de ruime hal met een meterkast, modern toilet, trapopgang naar de 1e verdieping kom je in de woonkamer. De moderne keuken in hoekopstelling is voorzien van inbouwapparatuur. De begane grond is voorzien van een marmoleumvloer.
Op de eerste verdieping vinden we twee slaapkamers van resp. 17 en 11 m². De badkamer is modern uitgevoerd met een douche, 2e wandcloset en een wastafel. Deze verdieping is voorzien van een moderne laminaatvloer.
De tweede verdieping van maar liefst 30 m² is bereikbaar via een vaste trap en hier vind je de 3e slaapkamer. Deze verdieping voorzien van twee dakvensters, en er is tevens afzonderlijke ruimte met de opstelling voor de wasapparatuur. Ook deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer.


Voorwaarden:
- Projectnotaris ter keuze verkoper: de Notarissen Vianen;
- Let op: LEKSTEDEwonen zet zich in voor goede woningen en wijken. De verkoop van deze woning zorgt voor een betere verdeling van koop- en huurwoningen in deze wijk. Als je deze woning          koopt, dan bent je verplicht om er zelf te gaan wonen. Het is niet de bedoeling dat de woning kamergewijs wordt bewoond en/of verhuurd. Deze voorwaarde wordt ook opgenomen in de                     akte van levering. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten (van de koper) is wel toegestaan.
- Doorverkoop voor datum transport is niet toegestaan.

De verkoopprijs bedraagt € 500.000,00 kosten koper,  aanvaarding liefst per 1-4-2022

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in en bekijk de brochure.
Je NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Houten vind je op Funda.