Geen objecten gevonden

Op zoek naar een vrije sector huurwoning?

Deel deze pagina

Hof van Batenstein 29

Hof van Batenstein 29                     € 948,-

Wonen op een prachtige locatie in het centrum van Vianen? Dit mooie appartement op de bovenste etage van Hof van Batenstein kijkt uit over de tuin van het Hof van Batenstein. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 68 m2 en een dakterras. De huurprijs bedraagt € 895,00 (exclusief servicekosten) per maand en het appartement is rond 20 oktober beschikbaar. Reageren kan tot en met maandag 14 november 08.00 uur.

Dit appartement heeft een ruime en lichte woonkamer met open keuken van circa 36 m2. De twee slaapkamers (13 en 9 m2) liggen aan het dakterras, waardoor u veel lichtinval heeft. De badkamer met douchehoek, wastafel en tweede toilet is zowel toegankelijk via de hal als de grote slaapkamer. Het ruime dakterras is bereikbaar vanuit de woonkamer (via dubbele openslaande deuren) en vanuit de grote slaapkamer. In de berging is een aansluiting voor wasmachine en -droger. Het appartement is voorzien van een videofooninstallatie, elektronisch toegangssysteem, eigen cv-ketel en rookmelders. Ter overname worden de volgende goederen aangeboden; raam- en vloerbekleding, kookplaat, koelkast, vaatwasser en douchecabine.

Toewijzingsvoorwaarden

  • Maximaal twee personen vanaf 55 jaar.
  • Gezamenlijk belastbaar inkomen van minimaal € 54.000,- per jaar.
  • Inschrijving als woningzoekende in de regio Utrecht is niet nodig.
  • Er wordt een huurovereenkomst gesloten voor minimaal één jaar.

Toewijzingsvolgorde

Bij toewijzing geven wij voorrang aan belangstellenden met een Volledig Pakket Thuis (VPT) of een Thuiszorgindicatie. Toewijzing vindt plaats door middel van loting en de kandidatenvolgorde is: 
1a. Huurders van LEKSTEDEwonen met een VPT of thuiszorgindicatie
1b. Huurders van LEKSTEDEwonen
2a. Inwoners uit Vianen, Everdingen, Hagestein, Hoef en Haag of Zijderveld met een VPT of thuiszorgindicatie
2b. Inwoners uit Vianen, Everdingen, Hagestein, Hoef en Haag of Zijderveld
3a. Overige belangstellenden met een VPT of thuiszorgindicatie
3b. Overige belangstellenden

Belangstelling?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bianca Slakhorst: (0347) 37 20 20. Reageren op het Hof van Batenstein 29 kan via www.woningnetregioutrecht.nl tot maandag 5 december 2022.

Aanvullende informatie

Plattegrond

 

Geen objecten gevonden