Energie besparen

Wij investeren de komende jaren ruim 4 miljoen euro in energiebesparende maatregelen, zoals vloer-, dak- en gevelisolatie.

Woningwaardering

Heeft u vragen over de woningwaardering? Kijk dan eerst op www.rijksoverheid.nl

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over een bepaald onderwerp? Kijk dan eerst bij de Veelgestelde Vragen  (FAQ's). 

Reparatieverzoek

Het komt wel eens voor dat er iets in of aan uw woning gerepareerd moet worden. U kunt met onderstaand formulier een reparatieverzoek indienen bij ons Servicebureau. Spoedgevallen kunt u het beste telefonisch melden: (0347) 37 20 20.
In sommige gevallen hoeft u uw reparatieverzoek niet bij LEKSTEDEwonen in te dienen, maar kunt u direct contact opnemen met de installateur of een onderhoudsdienst.

Maakt u al gebruik van ons Serviceabonnement? Hiermee kunt u een groot deel van het huurdersonderhoud door LEKSTEDEwonen laten uitvoeren. Tot 1 november 2017 is aanmelden gratis en kunt u er gratis gebruik van maken. Meer informatie en aanmelden?   
     
Mijn reparatieverzoek betreft::

Centrale verwarming
Storingen aan de centrale verwarming kunt u rechtstreeks doorgeven aan de installateur. Afhankelijk van waar u woont kunnen dat zijn:
Feenstra: (088) 84 55 000
Paans Service BV: (030) 261 01 11

Geiser of boiler
De geisers en boilers zijn geen eigendom van LEKSTEDEwonen en wij voeren dan ook geen onderhoud uit aan deze apparatuur. Problemen met geisers kunnen soms leiden tot levensgevaarlijke situaties (koolmonoxidevergiftiging). U moet zelf bellen met de installateur. Het telefoonnummer staat soms op de sticker op uw geiser of boiler. Meestal is het Paans Service BV: (030) 261 01 11.
 

Glasbreuk
Bent u lid van het Glasfonds, neem dan contact op met Glaszettersbedrijf Nederend: (0347) 37 69 16. De kosten van reparatie of vervanging zijn voor rekening van LEKSTEDEwonen, tenzij de schade ontstaan is door nalatigheid, vernieling, ondeskundig of onjuist gebruik van uzelf of van gezinsleden, huisgenoten en gasten.
Bent u geen lid van het Glasfonds, dan moet u de glasbreuk op eigen kosten laten repareren. U kunt hiervoor ook contact opnemen met Glaszettersbedrijf Nederend.

Rioolverstopping
Bent u lid van het Rioolfonds, neem dan contact op met RRS, de Riool Reinigings Service: (0800) 099 13 13. De kosten van ontstoppen zijn voor rekening van LEKSTEDEwonen, tenzij de schade ontstaan is door nalatigheid, vernieling, ondeskundig of onjuist gebruik van uzelf of van gezinsleden, huisgenoten en gasten.
Bent u geen lid van het Rioolfonds, dan moet u het riool op eigen kosten laten ontstoppen. U kunt hiervoor ook contact opnemen met RRS.

Spoedgeval
Bij spoedgevallen kunt u het beste LEKSTEDEwonen bellen (0347) 37 20 20. Buiten kantooruren wordt u (automatisch) doorgeschakeld naar onze meldkamer, die de melding afhandelt.
Wat zijn spoedgevallen? Storingen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag.

Reparatieformulier
Vul hieronder uw gegevens in en beschrijf uw reparatieverzoek. U moet er rekening mee houden dat een melding buiten kantoortijden of in het weekend pas de eerstvolgende werkdag wordt gelezen. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op. 
Heeft u alle velden ingevuld? Vink hieronder het vierkantje aan ("Ik ben geen robot") voordat u op verzenden drukt.