TE KOOP: Molengraaf 25

Publicatiedatum: 21-10-2019

Ruime hoekwoning met diepe achtertuin in de wijk Monnikenhof te Vianen. De verkoopprijs van deze vijfkamerwoning bedraagt € 227.500 kosten koper en aanvaarding kan spoedig. Huurders van LEKSTEDEwonen hebben 10 werkdagen voorrang om deze woning te kopen. Ga voor verkoopinformatie en inschrijven naar De Keizer Smit Makelaarshuys.
Woonoppervlakte: 116 m2. Inhoud: 412 m3. Bouwjaar: 1980

Centrale locatie

Op een centrale locatie in de gewilde en groene wijk Monnikenhof ligt deze hoekwoning met diepe tuin op het noordoosten met zonneterras en vrijstaande schuur achterin de tuin. De woning ligt op steenworp afstand van het park waarin de nieuwe basisschool recentelijk is geopend. Er is veel groen en speelruimte gemaakt. In het midden van de wijk bevindt zich een kleinschalig winkelcentrum voor alle dagelijkse benodigdheden. Daarnaast ligt de oude karakteristieke binnenstad op fietsafstand. 

Molengraaf 25

Begane grond: ruime entree/hal met extra lichtinval, toiletruimte, garderobe-nis; ruime woonkamer; dichte keuken met fraai keukenblok; de begane grond is voorzien van dubbel glas. 
1e verdieping: overloop met nis en Velux dakraam; badruimte met douche en wastafel; 3 slaapkamers met enkele beglazing. 
2e verdieping: grote overloop met wasmachine-aansluiting, cv ketel Intergas (bouwjaar 2012) en een Velux dakraam; kamer met uitzetraampje. 

Bijzonderheden: 
- Fijne ligging naast wandelparkje 
- Ex huurwoning waar nog veel aan gedaan moet worden 
- Zelfbewoningsplicht 
- Oplevering: in overleg, kan spoedig. 

Voorwaarden: 

  • Huurders van LEKSTEDEwonen die een huurwoning achterlaten hebben 10 werkdagen voorrang. Vanaf 31 oktober 2019 komt de woning in de vrije verkoop, indien niet verkocht aan een huurder; 
  • Kosten kadastrale splitsing zijn voor rekening van verkoper; 
  • Projectnotaris ter keuze verkoper: de Notarissen Vianen; 
  • Let op: LEKSTEDEwonen zet zich in voor goede woningen en wijken. De verkoop van deze woning zorgt voor een betere verdeling van koop- en huurwoningen in deze wijk. Als je deze woning koopt, dan bent je verplicht om er zelf te gaan wonen. Het is niet de bedoeling dat de woning kamergewijs wordt bewoond en/of verhuurd. Deze voorwaarde wordt ook opgenomen in de akte van levering. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten (van de koper) is wel toegestaan. 

Verkoopinformatie

Interesse in deze ruime hoekwoning? Voor verkoopinformatie en inschrijven kunt u contact opnemen met De Keizer Smit Makelaarshuys. Telefoonnummer (0347) 75 11 70 of kijk op www.dekeizersmit.nl
BEKIJK DEZE WONING OP FUNDA

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden