UPDATE: Scholeneiland Bunnik in uitvoering

Publicatiedatum: 23-07-2019

Gezondheids Centrum Bunnik, QuaRijn en LEKSTEDEwonen realiseren het laatste deel van plan Scholeneiland in Bunnik. Met de bouw van een gezondheidscentrum en een woonzorggebouw is het totale plan voor de zomer van 2020 afgerond. Wat ging vooraf en wat zijn de laatste ontwikkelingen? In een gezamenlijke nieuwsbrief geven de drie initiatiefnemers een update.

Nieuwbouw

Sinds februari 2019 wordt er gebouwd op ‘Scholeneiland’ in Bunnik. In opdracht van LEKSTEDEwonen is aannemer Bakker Arkel B.V. toen begonnen met de bouw van het woonzorggebouw. Het gebouw krijgt de naam De Weijer en biedt straks een thuis voor mensen met dementie en ouderen met een zorgvraag. Op de begane grond huurt QuaRijn ruimte waar 14 bewoners met dementie kleinschalig worden gehuisvest. Op de verdiepingen komen 16 (zorg)woningen voor ouderen met een zorgvraag, die LEKSTEDEwonen als sociale huurwoning verhuurt.
Begin juni is ook de bouw gestart van het gezondheidscentrum. Dit is een initiatief van verschillende zorgverleners uit Bunnik.

Planning en informatie

Voor de zomer van 2020 willen LEKSTEDEwonen en QuaRijn het woonzorggebouw opleveren aan de nieuwe bewoners. Het gezondheidscentrum wordt naar verwachting medio maart/april 2020 opgeleverd. Met beide gebouwen is het laatste plandeel Scholeneiland voor de zomer van 2020 afgerond.
In een gezamenlijke nieuwsbrief geven het Gezondheids Centrum Bunnik, QuaRijn en LEKSTEDEwonen een update van de laatste ontwikkelingen. KLIK HIER om deze nieuwsbrief te downloaden.
Meer weten over De Weijer

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden