VACATURE: Complexbeheerder / Huismeester

Publicatiedatum: 04-07-2019

LEKSTEDEwonen groeit. Groei jij met ons mee? Wij zoeken een enthousiaste Complexbeheerder / Huismeester voor 32 - 36 uur per week. Reageren kan tot en met vrijdag 19 juli.

In deze dynamische functie ben je verantwoordelijk voor het beheer van twee complexen in Vianen. Je zorgt voor het schoon, heel en op orde houden van algemene ruimten, het goed functioneren van installaties, het bevorderen van de leefbaarheid en dat alle bewoners er prettig kunnen wonen.

Wij zoeken een klantgerichte, resultaatgerichte, initiatiefrijke en sociaal vaardige persoonlijkheid. Heb jij een mbo-niveau en affiniteit met ouderen? Sta je stevig in je schoenen, kun je zelfstandig en in teamverband werken? Dan zoeken we jou!

Wij bieden een prettige en dynamische werkomgeving, opleidingsmogelijkheden, ruimte voor eigen initiatief en een goed salaris. Bekijk de volledige vacature en selectieprocedure.

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Paul Laurman (Teamleider Dagelijks Onderhoud), telefoon (0347) 37 20 20. Een schriftelijke reactie met Curriculum Vitae kun je tot en met vrijdag 19 juli 2019 richten aan mevrouw J. de Bie (Manager Vastgoed a.i.). Het e-mailadres is: werkenbijlekstedewonennl

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden