VACATURE: Medewerker Team Klantenservice

Publicatiedatum: 05-07-2019

LEKSTEDEwonen groeit. Groei jij met ons mee? Wij zoeken een proactieve en stressbestendige Medewerker Team Klantenservice voor 16 uur per week. Reageren kan tot en met vrijdag 19 juli.

Samen met vier collega’s vorm je het Team Klantenservice en ben je het eerste aanspreekpunt voor onze huurders. Je bent medeverantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid, afhandeling van klantvragen, reparatieverzoeken, correspondentie en facilitaire zaken.

Wij zoeken een servicegerichte, daadkrachtige, flexibele en initiatiefrijke collega. Heb jij werkervaring in een soortgelijke functie, ben je beschikbaar in de ochtenden en zet jij onze huurders centraal? Kom dan werken bij LEKSTEDEwonen!

Wij bieden een prettige en dynamische werkomgeving, opleidingsmogelijkheden, ruimte voor eigen initiatief en een goed salaris. Bekijk  de volledige vacature en selectieprocedure.

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Angela van Velden, telefoon (0347) 37 20 20. Een schriftelijke reactie met Curriculum Vitae kun je tot en met vrijdag 19 juli 2019 richten aan mevrouw A. van Velden (Manager Wonen a.i.). Het e-mailadres is: werkenbijlekstedewonennl

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden