Woonwensen onderzoek gemeente Vijfheerenlanden

Publicatiedatum: 03-06-2019

Wat zijn de woonwensen van de inwoners van de gemeente Vijfheerenlanden? Hoe kunnen de inwoners prettig wonen? Om daar achter te komen houdt de gemeente een enquete. U kunt deze enquete tot en met 17 juni invullen.

In het woonwensen onderzoek staan vragen zoals:
- Wilt u verhuizen?
- Naar wat voor soort woning gaat uw voorkeur uit?
- Aan welk soort woning heeft u behoefte?

De antwoorden op deze vragen zijn belangrijke inbreng voor de woonvisie die de gemeente gaat opstellen. In deze woonvisie zet de gemeente de verwachte, gewenste en noodzakelijke ontwikkelingen op woongebied voor de komende jaren op een rij.

Woonwensen

De gemeente is benieuwd naar uw woonbehoeften. Wilt u meer woningen voor starters, senioren, sociale huurwoningen, middenhuur, zorgwoningen of meer beschermde woonvormen. Maar ook wil de gemeente weten hoe u aankijkt tegen de duurzaamheid van de woning waarin u nu woont.
Wethouder Marcel Verweij (Wonen) : “Om een goed beeld te krijgen van de woonwensen is het belangrijk dat zoveel mogelijk inwoners de enquête invullen. De resultaten gebruiken wij onder meer om te bouwen voor onze (toekomstige) bewoners. Op die manier zorgen wij voor passende woningen en een prettige woonomgeving voor onze inwoners.”

Vragenlijst

Alle huishoudens van de gemeente Vijfheerenlanden hebben een brief van de gemeente ontvangen met het verzoek om de online vragenlijst in te vullen. Ook is er de mogelijkheid een papieren vragenlijst te vragen bij de recepties van de drie gemeentehuizen. Het invullen van de enquête duurt ongeveer tien minuten. U kunt de enquete tot en met 17 juni invullen.
Vul de online vragenlijst in

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden