Nieuws

TE KOOP: Grote Geusplein 212

TE KOOP: Grote Geusplein 212

11 juni 2018

Modern, eigentijds 4-kamerappartement met een royaal dakterras op loopafstand van alle dagelijks voorzieningen. Deze maissonette heeft een woonoppervlakte van circa 113 m2, de vraagprijs bedraagt € 250.000,- kosten koper en aanvaarding kan per direct. Huurders hebben tien werkdagen voorrang om de woning te kopen. Ga voor verkoopinformatie en inschrijven naar De Keizer Smit Makelaarshuys.

Lees meer
Ondernemingsplan 2018 - 2021

Ondernemingsplan 2018 - 2021

11 juni 2018

Wat zijn onze voornemens, doelstellingen en ambities in de komende jaren? U leest het in ons Ondernemingsplan 2018 - 2021. De titel ‘Verbindend in Wonen: Sociaal en Solide’ is passend bij onze werkzaamheden en doelstellingen. In deze periode zijn onze speerpunten klantgerichtheid, duurzaamheid, betaalbaarheid en beschikbaarheid. Benieuwd naar hoe wij dat willen realiseren?

Lees meer
eigenPLEK: nummer 8 is uit

eigenPLEK: nummer 8 is uit

08 juni 2018

Benieuwd naar het unieke verhaal van mevrouw Witkamp? U leest het in de nieuwe editie van ons bewonersblad! Maak kennis met de nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen, de overige RvC-leden en met de Wethouder Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening van de gemeente Bunnik. Ook informeren wij u het aanbrengen van zonnecollectoren, de jaarresultaten, het Ondernemingsplan 2018 - 2021, doorstromen naar een andere huurwoning en onze nieuwbouwprojecten. Wij wensen u veel leesplezier en een fijne zomer toe!

Lees meer
Hoogste punt Hof van Helsdingen

Hoogste punt Hof van Helsdingen

23 mei 2018

Vrijdag 18 mei is het hoogste punt van Hof van Helsdingen in Vianen bereikt met het storten van de laatste vloer. Om dit te vieren zijn alle bouwvakkers van Aannemersbedrijf J. van Daalen met een snackmobiel en lunch getrakteerd door LEKSTEDEwonen; om ze te bedanken voor hun inzet afgelopen periode. De 27 appartementen voor 65-plussers worden naar verwachting dit najaar opgeleverd.

Lees meer
PRIVACY: wat doen wij met uw gegevens?

PRIVACY: wat doen wij met uw gegevens?

23 mei 2018

Woningcorporaties hebben net als heel veel andere organisaties te maken met het verwerken van persoonsgegevens. Vanaf 25 mei is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. In onze privacyverklaring is vastgelegd hoe wij met uw gegevens omgaan.

Lees meer
pagina 1 van 34