Nieuws

Nieuwbouw Amelie en Hendrick

Nieuwbouw Amelie en Hendrick

20 september 2018

De nieuwbouw in de wijk Vijfheerenlanden in Vianen verloopt voorspoedig. Amelie (18 appartementen) komt aan de Hoekenstraat en in het hart van de wijk komt Hendrick (15 woningen). Binnenkort start de verhuur van beide projecten.

Lees meer
Onthulling 100e zonnepaneel

Onthulling 100e zonnepaneel

10 september 2018

Huurders in Vianen willen graag profiteren van zonne-energie en maandelijks op hun energiekosten besparen. Vanaf juli kunnen 550 huurders van LEKSTEDEwonen zonnepanelen van Wocozon op hun woning laten plaatsen en op 6 september is al het 100e zonnepaneel geplaatst. Het 100e zonnepaneel werd feestelijk onthuld door de familie Nietveld-Van Zijl, wethouder Meurs, LEKSTEDEwonen en Wocozon. Het enthousiasme van de bewoners en de vele aanmeldingen zorgen voor een vliegende start van dit duurzaamheidsproject.

Lees meer
Stammershoefstraat opgeleverd

Stammershoefstraat opgeleverd

03 september 2018

Alle 42 woningen aan de Stammershoefstraat zijn opgeleverd, waarmee het sloop- en nieuwbouwtraject in de wijk Hogeland is afgerond. Afgelopen week ontvingen de laatste bewoners de sleutels van hun nieuwe woning. Onder hen ook moeder en dochter Olivier die beiden terugkeren naar de nieuwbouw.

Lees meer
Aanmelden of afmelden nieuwsbrieven

Aanmelden of afmelden nieuwsbrieven

31 augustus 2018

Op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen? Wanneer start de verhuur van het nieuwbouwproject? Zijn er woningen te koop of in de vrije huursector beschikbaar? U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrieven van LEKSTEDEwonen. Afmelden kan uiteraard ook.

Lees meer
Oplevering Hagenborgh een feit

Oplevering Hagenborgh een feit

23 juli 2018

De eerste huurwoningen in de wijk ‘Het Lint’ van Hoef en Haag zijn aan de nieuwe bewoners opgeleverd. De 20 eengezinswoningen staan op de locatie Hagenborgh en zijn gebouwd door Trebbe Wonen. Michelle en Yoshua ontvingen als eerste de sleutels van hun nieuwe woning. Voor Hagenborgh was veel belangstelling uit Vianen en de regio.

Lees meer
pagina 1 van 36