Nieuws

VACATURE: Werken bij LEKSTEDEwonen?

VACATURE: Werken bij LEKSTEDEwonen?

12 februari 2018

Wij zoeken een enthousiaste en allround Opzichter. In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het reparatie- en mutatieonderhoud van ons woningbestand. Heb jij een Mbo-diploma bouwkunde en werk je graag met mensen? Dan zoeken wij jou! Reageren kan tot en met vrijdag 2 maart.

Lees meer
Toewijzingen Hoef en Haag gestart

Toewijzingen Hoef en Haag gestart

09 februari 2018

De eerste kandidaten voor Hoef en Haag hebben inmiddels bericht ontvangen of zij in aanmerking komen voor één van de woningen. De belangstelling voor de 37 woningen in Hoef en Haag is groot. In totaal reageerden ruim 1.100 woningzoekenden op Hagenborgh en Achter de Boerderij.

Lees meer
Warmtetarieven 2018 vastgesteld

Warmtetarieven 2018 vastgesteld

08 februari 2018

Vanaf deze week ontvangen bijna 1.000 huurders onze nieuwe tarieven voor het leveren van warmte (verwarming en warm tapwater). Ook dit jaar zijn onze tarieven lager dan het door de Autoriteit Consument & Markt (ACM) vastgestelde maximumtarief voor warmtelevering via een 'warmtenet'.

Lees meer
Grote belangstelling voor Hoef en Haag

Grote belangstelling voor Hoef en Haag

26 januari 2018

De verhuur van de 37 woningen in Hoef en Haag is gestart. De nieuwbouw in het nieuwe dorp aan De Lek is populair, want bijna 125 woningzoekenden kwamen naar de infoavond. LEKSTEDEwonen realiseert op twee locaties woningen; ‘Hagenborgh’ en ‘Achter de Boerderij’. Belangstellenden kunnen tot en met woensdag 7 februari reageren.

Lees meer
LEKSTEDEwonen start met verkoop

LEKSTEDEwonen start met verkoop

15 januari 2018

Om een woningaanbod in Vianen voor middeninkomens te creëren, hebben wij bijna 200 eengezinswoningen en enkele appartementen voor verkoop aangewezen. Dit is mogelijk omdat LEKSTEDEwonen volop nieuw bouwt en er mede hierdoor voldoende sociale huurwoningen beschikbaar blijven. Om meer doorstroming op de woningmarkt te realiseren wordt de vrijkomende huurwoning met voorrang verkocht aan huurders, waardoor er weer een andere woning voor verhuur beschikbaar komt. Ook de zittende huurders (van de voor verkoop aangewezen woningen) hebben de gelegenheid om hun eigen huurwoning te kopen.

Lees meer
pagina 1 van 31