Onze dienstverlening en corona: KLIK HIER

Geen objecten gevonden

Afrekening zonnepanelen Wocozon

Publicatiedatum: 20-11-2020

Op 599 van onze woningen liggen zonnepanelen van Wocozon. Afgelopen jaar hebben deze zonnepanelen bijna 1,2 miljoen kWh opgewekt. Als huurder profiteert u zo van de voordelen van zonnestroom: een besparing voor u én voor het milieu. Voor 30 november ontvangt u voor het verbruik/opwekking van afgelopen jaar de afrekening van Wocozon.

Voorschot zonnestroom

Voor de zonnestroom betalen huurders maandelijks een voorschotbedrag aan LEKSTEDEwonen. Dit bedrag wordt maandelijks in de vorm van servicekosten, dus naast de huurprijs, in rekening gebracht. Over de periode van één jaar (1 oktober t/m 30 september) verrekent Wocozon de opwekking en het verbruik van de zonnepanelen. In november wordt de afrekening opgesteld en voor 30 november ontvangt iedereen deze afrekening van Wocozon.

Daarnaast ontvangt u één keer per jaar de afrekening van uw energieleverancier; de periode waarin u deze afrekening ontvangt wisselt per leverancier. Na ontvangst van beide afrekeningen, kunt u precies zien hoeveel u dankzij de zonnepanelen heeft bespaard. 

Vragen

Wilt u meer weten over zonnepanelen of uw afrekening? Neem dan contact op met Wocozon. Zij zijn dagelijks bereikbaar op telefoonnumer (085) 744 10 58.

Bijna 1.200.00 kWh

In een jaar tijd (van oktober 2019 t/m september 2020) hebben de geïnstalleerde zonnepanelen bijna 1,2 miljoen kWh aan zonnestroom opgewekt. Dat komt neer op gemiddeld 2.000 kWh per huishouden. Van de opgewekte zonnestroom is 960.404 kWh door de huurders zelf verbruikt en de rest (237.455 kWh) is teruggeleverd aan het elektriciteitsnet. Een resultaat en besparing om trots op te zijn!
Bovendien zal het aantal opgewekte kWh per jaar verder oplopen, omdat op sommige woningen nog maar een paar maanden zonnepanelen liggen. Inmiddels zijn er 599 woningen (peildatium 1 oktober 2020) voorzien van zonnepanelen en het aantal installaties neemt nog steeds toe: zowel bij nieuwbouw als bij bestaande woningen.
Wilt u ook zonnepanelen op uw eengezinswoning, neem dan contact op met Wocozon. Kijk op www.wocozon.nl.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden