Geen objecten gevonden

Delta Netwerk: Glasvezel project Vianen

Publicatiedatum: 13-06-2022

Zoals u misschien heeft gemerkt is DELTA Netwerk vorige maand in Vianen gestart met een glasvezelcampagne. Met glasvezel vergroot u uw woonplezier en comfort. Online vergaderen of studeren, gamen, films en series streamen, zorg op afstand en up- en downloaden van zware bestanden... geen enkel huishouden kan tegenwoordig nog zonder een goede internet- en tv-verbinding.

Als 20% van de huishoudens in Vianen vóór 29 juni 2022 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, dan krijgen de inwoners een glasvezelaansluiting. Ook als u geen abonnement heeft afgesloten komt u in aanmerking voor een gratis glasvezelaansluiting. Dit geldt ook voor de huurders van LEKSTEDEwonen. U heeft hiervoor geen toestemming van ons nodig. Tijdens een eerder glasvezelproject in de gemeente Vijfheerenlanden werkten wij samen met DELTA netwerk en zijn er veel huurwoningen voorzien van een glasvezelaansluiting. Vanzelfsprekend ondersteunen wij ook dit initiatief van harte, aangezien we het belangrijk vinden dat iedere woning straks de zekerheid heeft van een goedwerkende internetverbinding.

Voorbereidingen in volle gang

De voorbereidingen in Vianen zijn al in volle gang! Aangezien zij snel met de aanleg willen starten als de 20% is gehaald, willen ze al bij zoveel mogelijk woningen kijken (schouwen) waar de eventuele glasvezelaansluiting zou kunnen komen. Ook als u geen abonnement heeft afgesloten komt u in aanmerking voor een gratis glasvezelaansluiting. De schouwer van onze aannemer Circet komt bij u langs om dit met u te bespreken. U krijgt nog een brief met een persoonlijke QR-code, waarmee u online of telefonisch een afspraak kunt maken.

Heeft u vragen over glasvezel?

Op de website deltanetwerk.nl vindt u veel informatie over glasvezel.

Heeft u vragen over planning of de aanleg?

Aannemer Circet Nederland werkt in onze regio aan de aanleg van het glasvezelnetwerk. Zij communiceren voor en tijdens de aanleg over de werkzaamheden in de straat en de aansluiting in uw huis. Heeft u nu al vragen, dan kunt u contact opnemen met Circet Nederland. Zij helpen u graag op werkdagen tussen 08.00 tot 16.30 uur en zijn bereikbaar via 088 18 18 191 of deltafibernetwerk@circet.nl.

 

 

Deel deze pagina