Onze dienstverlening en corona: KLIK HIER

Geen objecten gevonden

eigenPLEK: nummer 11 is uit

Publicatiedatum: 12-12-2019

De elfde editie van 'eigenPLEK' is uit; het bewonersblad van LEKSTEDEwonen. In de uitgave van december 2019 aandacht voor het afscheid van Edna. Ruim 21 jaar het vertrouwde gezicht van LEKSTEDEwonen. Wij zetten haar daarom graag in het zonnetje! U leest er alles over in deze editie.

In eigenPLEK stellen wij Edwin Haring (complexbeheerder) aan u voor en besteden wij extra aandacht aan de afronding van de wijkvernieuwing Vijfheerenlanden. In ruim 10 jaar is er veel bereikt en is het (weer) een wijk waar de bewoners trots op kunnen zijn.
Is het tijd voor vernieuwing van uw keuken, badkamer of toilet? Lees snel welke mogelijkheden hiervoor zijn. Ook geven wij weer een overzicht van het onderhoud dat gepland is voor 2020 en informeren wij u over het eerder opzeggen van de huur. Benieuwd naar het vertegenwoordigen van de belangen van onze huurders? Het Huurdersberaad zorgt daarvoor en ook u kunt een bijdrage leveren.

Wij wensen u veel leesplezier en fijne dagen toe!
Download eigenPLEK nummer 11 (december 2019)

eigenPLEK
eigenPLEK wordt verspreid onder alle huurders en relaties van LEKSTEDEwonen en verschijnt twee keer per jaar in een oplage van 3.500 stuks. U kunt de eerder edities van eigenPLEK downloaden

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden