eigenPLEK nummer 14 is uit!

Publicatiedatum: 28-06-2021

 

Afgelopen weken hebben we gelukkig al kunnen genieten van de eerste zonnige dagen. En aan het begin van de zomer is het ook weer tijd voor eigenPLEK.

In deze nieuwe editie maakt u kennis met de bewoners van De Regenboog. De winnaars van de enquête in de vorige editie zijn bekend en u kunt zien wat de lezer belangrijk vindt aan eigenPLEK. Ook leest u meer over het jaarverslag 2020, over de jaarlijkse huurverhoging en waar onze huurders vandaan komen.

Wij stellen graag twee medewerkers van afdeling Vastgoed aan u voor: Rosanne en Loek. Verder staat deze editie in het teken van omzien naar elkaar. Weet u wie er naast u woont? U vindt tips hoe u uw tuin kunt inrichten. We sluiten af met een oproep aan al onze lezers: “Doe ook mee met ons blad!” Wij zijn erg benieuwd naar uw bijdrage aan de volgende eigenPLEK!

Wij wensen u veel leesplezier en een mooie zomer! 
Download eigenPLEK nummer 14 (juni 2021)

 

eigenPLEK
eigenPLEK wordt verspreid onder alle huurders en relaties van LEKSTEDEwonen en verschijnt twee keer per jaar in een oplage van 3.500 stuks. U kunt de eerder edities van eigenPLEK downloaden

Deel deze pagina