Geen objecten gevonden

Hoogste punt woningen Stammershoefstraat-Hogelandseweg

Publicatiedatum: 19-01-2023

Donderdag 19 januari vierde LEKSTEDEwonen samen met bouwbedrijf Van Daalen Bouw b.v. en de toekomstige bewoners het hoogste punt van de 20 woningen op de hoek van de Hogelandseweg-Stammershoefstraat in Vianen. Naar verwachting worden de woningen in juni dit jaar opgeleverd.

Herontwikkeling

Waar eerst 8 woningen stonden in de wijk Hogeland, worden op dit moment 5 eengezinswoningen en 15 appartementen gebouwd. Het gaat om de herontwikkeling van de Hogelandseweg 64 t/m 68, de Stammershoefstraat 2 t/m 10 en het achterliggende terrein. Deze woningen voldeden niet meer aan de huidige eisen.  

Jacco Labrijn, projectmanager LEKSTEDEwonen: “De bouw verloopt voorspoedig, we zijn nu 7 maanden bezig en het  hoogste punt is bereikt. De bouw van deze woningen wordt het sluitstuk van de herontwikkeling van de wijk Hogeland. Misschien nog leuk om te weten dat het appartementengebouw de naam ’t Hogeland krijgt.”

Mijlpaal

Om deze mijlpaal te vieren heeft LEKSTEDEwonen de bouwvakkers bedankt voor hun inzet in de afgelopen periode en hen en toekomstige bewoners  getrakteerd op een lekkere lunch. Voor de toekomstige bewoners een leuk moment om de nieuwe buren alvast te leren kennen!

Mevrouw van Ewijk is één van de nieuwe bewoners van de appartementen: “Ik ben een heel blij mens! Waar ik nu woon zijn weinig tot geen voorzieningen, dus voor mij is het heel fijn dat ik deze nu in de buurt heb, zoals een dokter en een supermarkt. En ook mijn dochter en kleindochter wonen sinds kort in de buurt. En ik zie nu wie mijn buren zijn, wat een leuke mensen!”

 

Deel deze pagina