Geen objecten gevonden

HuisjeHuisje-app stopt

Publicatiedatum: 05-11-2019

De woningruil-app HuisjeHuisje stopt op 1 december 2019. De gebruikers van de app zijn hierover geïnformeerd door HuisjeHuisje. Gebruikers die een match hebben met een mogelijke ruilpartner kunnen tot 1 december gegevens uitwisselen. Heb je nog geen match en ben je wel op zoek? Via social media en www.woningruil.nl vinden veel huurders iemand om mee te ruilen.

Huisjehuisje-app

Na een succesvolle lancering in de regio Utrecht stopt de woningruil-app HuisjeHuisje per 1 december. De interesse in de app was groot en de app kreeg in korte tijd veel actieve gebruikers. Toch ruilde uiteindelijk maar een klein deel van de gebruikers via de app. Veelal bleken andere kanalen effectiever om te ruilen. Omdat blijvende investeringen nodig om de app up-to-date te houden, is besloten om met HuisjeHuisje te stoppen. Voor vragen over de HuisjeHuisje-app kun je gebruikmaken van het contactformulier van HuisjeHuisje.

Doorstroming bevorderen

De deelnemende corporaties zien woningruil nog steeds als een goede manier om doorstroming en passend wonen te bevorderen. Ook de interesse vanuit huurders is groot. We gaan daarom door en blijven andere manieren onderzoeken om woningruil tussen huurders makkelijker te maken. De lessen die we hebben geleerd uit twee jaar HuisjeHuisje nemen we hier natuurlijk in mee.

Woningruil

Ben je op zoek naar andere woonruimte en overweeg je ook woningruil? Via social media en www.woningruil.nl vinden veel huurders iemand om mee te ruilen. Wil je weten waar je bij woningruil precies op moet letten? KLIK HIER voor meer informatie. De woningruilprocedure en -voorwaarden bij andere corporaties kan anders zijn dan die van ons, dus neem hiervoor contact op met de andere verhuurder.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden