Onze dienstverlening en corona: KLIK HIER

Geen objecten gevonden

Heeft u in juli de juiste huur betaald?

Publicatiedatum: 22-07-2020

Vanaf 1 juli 2020 zijn de huren aangepast en hierover heeft u eind april bericht ontvangen. In de brief aanzegging huurverhoging staat uw nieuwe huurprijs vermeld. Wellicht is ook het voorschotbedrag van de servicekosten aangepast, bijvoorbeeld als uw stookkosten (verwarming) wijzigen. Maakt u geen gebruik van een automatische incasso, denkt u er dan aan om het juiste bedrag over te maken?

Nieuwe huurprijs

Heeft u deze maand (nog) niet het nieuwe huurbedrag betaald? Kunt u de aanvulling dan overmaken op rekeningnummer NL16RABO0154109002, onder vermelding van uw postcode en huisnummer. Deze week ontvangt u (indien van toepassing) een brief met het nog te betalen bedrag.
Zorgt u ervoor dat u het nieuwe maandbedrag aanpast in uw administratie, zodat u vanaf augustus het juiste bedrag overmaakt. Alvast bedankt daarvoor.

Automatische incasso

De gemakkelijkste manier om uw huur te betalen is met een automatische incasso. Hiermee geeft u LEKSTEDEwonen toestemming om de juiste bedragen van uw rekening af te schrijven. Dan heeft u geen omkijken meer naar het betalen van de huur en ook de jaarlijkse huurverhoging wordt automatisch aangepast. Wilt u hiervan ook gebruik maken? KLIK HIER

U kunt het formulier ook invullen bij de receptie van LEKSTEDEwonen. Belt u even wanneer u hiervoor langs wilt komen? Dan helpen wij u graag!

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden