Onze dienstverlening en corona: KLIK HIER

Geen objecten gevonden

Klantenpeiling: geef uw mening

Publicatiedatum: 15-02-2021

Doe mee met het digitale huurderspanel van LEKSTEDEwonen en geef uw mening. Hoe kunnen wij onze dienstverlening beter afstemmen op de wensen en verwachtingen van de huurders? 

Digitaal communiceren

Even snel een mailtje versturen of een digitale nieuwsbrief lezen is niet meer weg te denken uit onze samenleving. We communiceren steeds meer digitaal. Ook wij proberen digitaal huurders steeds beter te informeren, denk hierbij bijvoorbeeld aan Mijn LEKSTEDEwonen en de digitale nieuwsbrieven over projecten. Om onze dienstverlening goed af te stemmen op de wensen van de huurders houden wij een klantenpeiling hierover. We komen er graag achter wat de wensen en verwachtingen zijn van onze klanten met betrekking tot onze communicatie; veel digitaal of juist niet. Welke onderwerpen zijn hiervoor geschikt en welke niet.
Wilt u ook deelnemen? KLIK HIER 

Over het huurderspanel

Met het huurderspanel van LEKSTEDEwonen kunt u snel en eenvoudig uw mening geven. De onderwerpen verschillen dus er is altijd iets dat u aanspreekt. Uw mening is waardevol en geeft ons meer inzicht, zodat we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Onderzoeksbureau Research 2Evolve heeft het digitale huurderspanel opgezet. Zij zijn onafhankelijk, beheren het panel en voeren de onderzoeken uit. Heeft u interesse om deel te nemen aan het digitale huurderspanel? Ga dan naar www.huurderspanel-lekstedewonen.nl om u aan te melden.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden