Onze dienstverlening en corona: KLIK HIER

Geen objecten gevonden

Oplevering De Erven januari 2021

Publicatiedatum: 12-11-2020

 

De 25 huurwoningen in De Erven worden januari 2021 opgeleverd aan de nieuwe bewoners. In de drie verschillende woningtypen gaan jongeren, 65-plussers en gezinnen wonen. De woningen hebben een eigentijdse, landelijke uitstraling en zijn duurzaam en energiezuinig. Aannemer Trebbe is bezig met de laatste werkzaamheden en het mooie eindresultaat is al duidelijk zichtbaar.

De Erven

In de groene en landelijke wijk De Erven bouwen wij momenteel 25 woningen. Er komen 21 ruime drie- en vierkamerwoningen en vier woningen hebben een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De woonoppervlakten variëren van 97 t/m 110 m2 en de huurprijzen zijn vanaf € 619,- per maand. Door de verschillende woningtypen en huurprijzen is de nieuwbouw geschikt voor huishoudens uit verschillende inkomensgroepen en zorgt LEKSTEDEwonen voor betaalbare huren.

Oplevering nabij

De nieuwbouw van De Erven verloopt voorspoedig. Mei 2020 is de eerste paal geslagen en de woningen worden januari 2021 opgeleverd. Aannemer Trebbe is volop bezig met de afbouwwerkzaamheden (schilderwerk, plaatsen keukens en sanitair) en de bestrating wordt aangelegd. Het mooie eindresultaat is al duidelijk zichtbaar. De nieuwe bewoners ontvangen begin december meer informatie over de oplevering van hun woning. 

Meer weten over De Erven? KLIK HIER

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden