Onze dienstverlening en corona: KLIK HIER

Geen objecten gevonden

Reparaties weer uitgevoerd. Maatregelen i.v.m. corona

Publicatiedatum: 29-04-2020

Vanwege het coronavirus zijn afgelopen weken alleen spoedgevallen afgehandeld. Vanaf deze week worden weer reparatiewerkzaamheden uitgevoerd die geen spoed hebben. Dit gebeurt in samenwerking met onze aannemers en installateurs en uiteraard werken zij volgens de richtlijnen van het RIVM. Hieronder vindt u een toelichting op het uitvoeren van reparaties en een overzicht van de overige maatregelen.

Reparatieverzoeken: Hoe wordt er gewerkt?

Inmiddels zijn er landelijke richtlijnen voor de bouw die aansluiten op de richtlijnen van het RIVM. Hierdoor is het mogelijk om weer reparaties uit te voeren. U moet onder andere rekening houden met de volgende zaken:

 • De aannemer of installateur vraagt of er bij u thuis sprake is van verkoudheidsklachten, griepklachten, koorts of thuisquarantaine. Als het antwoord hierop Nee is, kan de reparatie worden uitgevoerd. Is het antwoord Ja, dan vertrekt de aannemer of installateur;
 • De aannemer of installateur vraagt u en uw huisgenoten om minimaal de 1,5 meter afstand te bewaren tijdens zijn aanwezigheid in de woning en vraagt u om de ruimte waarin gewerkt wordt te verlaten.
 • De aannemer of installateur vertelt u wanneer de werkzaamheden gereed zijn en hij de woning verlaat.
 • De aannemer of installateur hanteert strikte hygiëne maatregelen voor en na zijn bezoek aan de woning.

Extra vragen en checks
Heeft u een afspraak bij u thuis, dan wordt er vooraf contact met u opgenomen. De afspraak gaat door als u en uw huisgenoten geen lasten hebben van verkoudheidsklachten, griepklachten, koorts of thuisquarantaine. Is dit wel het geval, dan maken wij een nieuwe afspraak met u of beantwoorden uw vragen telefonisch of via de mail. Verandert u gezondheidssituatie en u heeft een afspraak, neem dan contact met ons op als u nog geen afspraak heeft of de aannemer/installateur als u al wel een afspraak heeft met de aannemer of installateur om een reparatie te laten uitvoeren.

Plan vanaf nu (opnieuw) uw reparatie
Is uw eerdere afspraak met de monteur afgezegd vanwege het coronavirus? Of wilt u een nieuwe reparatie melden? U kunt dit doorgeven via onze website of doorgeven via (0347) 37 20 20. Sommige reparatieverzoeken kunnen nog niet doorgaan. Als dit het geval is, dan nemen wij contact met u op. Reparatieverzoek indienen: KLIK HIER

Maatregelen LEKSTEDEwonen

Wij volgen de richtlijnen van de overheid (Ministeries en RIVM) en nemen voorzorgsmaatregelen en proberen daarbij onze dienstverlening waar mogelijk te continueren. Wij vragen hierbij ook uw medewerking en begrip. Wij zijn er voor u! Op afstand, maar dichtbij: zeker nu!

 • Ons kantoor is alleen geopend voor afspraken en spoedgevallen.
 • Het huismeesterkantoor Donjon/Vijfheerenlanden is gesloten.
 • Huisbezoeken worden zo veel mogelijk uitgesteld. Ook hiervoor nemen wij vooraf contact met u op om een nieuwe afspraak te maken.
 • Heeft u een afspraak op kantoor of bij u thuis, dan nemen wij vooraf contact met u op. De afspraak gaat door als u en uw huisgenoten geen klachten (keelpijn, hoest etc.) hebben. Is dit wel het geval, dan maken wij een nieuwe afspraak met u of beantwoorden uw vragen telefonisch of via de mail. 
 • Algemene werkzaamheden in en om complexen worden wel uitgevoerd.
 • Een groot deel van onze medewerkers werkt vanuit huis. Medewerkers met lichte klachten (verkoudheid, hoesten of griep) werken sowieso vanuit huis.
 • Bijeenkomsten en externe overleggen gaan voorlopig niet door.
 • Wij volgen alle andere richtlijnen van de RIVM, zoals het waar mogelijk houden van een gepaste afstand (1,5 meter), geen handen schudden en regelmatig handen wassen en de andere hygiënemaatregelen.

Verhuur en opleveren woningen
Het opleveren, bezichtigen en verhuren van woningen is aangepast om contactmomenten te minimaliseren. Dat betekent dat wij een andere werkwijze hanteren bij sleuteluitgifte, voor- en eindinspecties, tekenen huurovereenkomsten, etc.. Over de procedure bij verhuring en huuropzegging wordt u persoonlijk geïnformeerd.

Gebouwen
Houd afstand van elkaar: de norm is 1,5 meter afstand. Hou hiermee rekening in de algemene ruimten en liften van appartementengebouwen. Als er meerdere personen in de lift staan, neem dan de trap of wacht totdat de lift weer vrij is. In de gebouwen is dit ook aangegeven met posters en stickers/strepen.

Hof van Batenstein
Alle zorg- en verpleeghuizen in Nederland zijn gesloten voor bezoekers en dit geldt ook voor de ruimten van ZorgSpectrum in Hof van Batenstein. Het gaat om het grand café, de verpleegappartementen op de begane grond en alle (zorg)appartementen op de 1e t/m 3e verdieping. De apotheek, huisartsen, Saltro en andere (zorg)organisaties zijn wel toegankelijk.
Tussen 18.00 en 07.00 uur is het gebouw alleen toegankelijk via de hoofdentree (voorzijde) en dient u aan te bellen. De achterzijde en parkeergarage zijn tussen 18.00 en 07.00 uur gesloten. Hou rekening met deze maatregelen en volg de aanwijzingen ter plaatse op.

Actuele ontwikkelingen
Het laatste nieuws over het coronavirus vindt u op de website van het RIVM. Hier leest u de maatregelen en ook wat u zelf kunt doen om de kans op verspreiding zo klein mogelijk te maken. 
LET OP: als er actuele ontwikkelingen zijn, dan wordt dit nieuwsbericht aangepast of een nieuw bericht geplaatst. De maatregelen die wij nu nemen, gelden tot de richtlijnen van het RIVM worden aangepast.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden