Onze dienstverlening en corona: KLIK HIER

Geen objecten gevonden

Rhijnhaeghe Bunnik: verhuur start 19 januari

Publicatiedatum: 04-01-2021

Aan de J.F. Kennedylaan in Bunnik realiseert LEKSTEDEwonen 27 sociale huurappartementen met hedendaags comfort. De twee - en driekamerappartementen hebben een tuin of balkon en woonoppervlakten tot en met 65 m2. Er zijn vier verschillende appartementen (typen) en de huurprijzen zijn vanaf € 633 per maand (exclusief servicekosten). Dinsdag 19 januari 2021 starten wij met de verhuur.

27 sociale huurappartementen

De bouw op de voormalige kantoorlocatie Rhijnhaeghe in Bunnik start januari 2021. Er komen in totaal 91 appartementen en woningen, waaronder de 27 sociale huurappartementen van LEKSTEDEwonen. Bij toewijzing van een aantal appartementen geeft LEKSTEDEwonen voorrang aan jongeren t/m 29 jaar en voorrang aan inwoners van de gemeente Bunnik. Woon jij najaar 2021 ook in een nieuw appartement in Rhijnhaeghe?
Bekijk de advertentie

Meer informatie en nieuwsbrief

Half januari is alle verhuurinformatie beschikbaar, zoals de verhuurbrochure, huurprijzen en toewijzingsvoorwaarden. Om op de appartementen te kunnen reageren moet je ingeschreven staan als woningzoekende bij WoningNet.
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en de start verhuur? Schrijf je dan in voor onze Nieuwsbrief Rhijnhaeghe Bunnik.

Naar de projectpagina Rhijnhaeghe KLIK HIER

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden