Geen objecten gevonden

Samen bouwen aan Oude Haven Odijk

Publicatiedatum: 15-07-2021

Deze week hebben Ed de Groot (directeur-bestuurder LEKSTEDEwonen) en Camiel Honselaar (directeur HSB) de overeenkomsten getekend voor de realisatie van zes sociale huurappartementen.

Oude Haven Odijk

Voor de locatie Oude Haven in Odijk heeft HSB uit Volendam een nieuwbouwplan met 15 koopwoningen en 6 huurappartementen ontwikkeld. Het ontwerp van de woningen is geïnspireerd op de jaren ‘30 architectuur. Alle koopwoningen zijn inmiddels door HSB verkocht en de belangstelling hiervoor was groot. LEKSTEDEwonen uit Vianen gaat de sociale huurappartementen afnemen en verhuren. Het drielaagse woongebouw bestaat uit zes huurappartementen.

Planning

De huidige eigenaar heeft afgelopen maanden het oude kantoorpand van de CNV gesloopt en levert na de zomer het bouwrijpe perceel aan HSB. Eind augustus wordt gestart met het verder bouwrijp maken, ter voorbereiding op de realisatie van de nieuwbouw. In het eerste kwartaal van 2022 start HSB met de bouwwerkzaamheden. Naar verwachting starten wij voorjaar 2022 met de verhuur van de appartementen. Dan is er meer informatie bekend over de huurprijzen, plattegronden en toewijzingsvoorwaarden.

Meer informatie

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief Oude Haven Odijk.
Naar onze projectpagina​​​​​​​

Meer informatie over dit nieuwbouwproject is ook te vinden op www.oudehavenodijk.nl.

Deel deze pagina