Welkom Over ons Actueel Laatste nieuws Sleutels voor nieuwe bewoners van zes appartementen Oude Haven in Odijk

Sleutels voor nieuwe bewoners van zes appartementen Oude Haven in Odijk

Leestijd: 1 min

De nieuwe bewoners van zes sociale appartementen in Odijk waren gisteren erg blij met de sleutels van hun comfortabele driekamerappartement. Deze liggen in een gebouw van drie woonlagen in jaren ’30 stijl op de hoek van de Singel en de Oude Haven in Odijk. Wethouder Dekker van de gemeente Bunnik kwam ook langs om de nieuwe bewoners verwelkomen.

 

 

 

 

Op de drie verdiepingen van het woongebouw liggen steeds 2 huurappartementen met woonoppervlakten van 68-82 m2 met een balkon of terras. Bij de toewijzing hebben jongeren, 65-plussers en lokaal woningzoekende uit Bunnik, Odijk en Werkhoven voorrang gekregen.

Een van de gelukkigen is Robin Pluim, die hier gaat wonen met zijn vriendin en dochter van bijna twee jaar. Hij is erg blij dat zij na een jaar wonen bij zijn vader nu hun eigen woning kunnen betrekken.

LEKSTEDEwonen vond het belangrijk dat in dit nieuwe woonbuurtje ook sociale huurwoningen zouden komen. Er is een enorm grote vraag naar huurwoningen en het zorgt in dit woonbuurtje voor een mooie mix van woningen voor verschillende doelgroepen.