Geen objecten gevonden

Start verhuur 39 woningen in Hoef en Haag

Publicatiedatum: 15-11-2021

LET OP: REAGEREN IS NIET MEER MOGELIJK
In oktober is gestart met de bouw van de volgende serie huurwoningen in ‘Het Dorpshart’ van Hoef en Haag. Voor LEKSTEDEwonen 
bouwt BAM Wonen 39 gezinswoningen met woonoppervlakten van 114 m2. Om jongeren en lokaal woningzoekenden meer kansen te bieden, krijgen zij voorrang bij toewijzing van een aantal woningen. De verhuur start op donderdag 18 november via WoningNet. Alle verhuurinformatie is nu beschikbaar (zie onderaan de downloads).

Snelst groeiende dorp van Nederland

Dankzij de inspanningen van Hoef en Haag CV (gebiedsontwikkelaars AM en BPD) en LEKSTEDEwonen is Hoef en Haag het snelst groeiende dorp van Nederland. Inmiddels staan er 850 huur- en koopwoningen en ‘het nieuwe dorp aan de Lek’ groeit komende jaren door naar 1.800 woningen. Hoef en Haag voorziet in de grote vraag naar huur- en koopwoningen in de gemeente Vijfheerenlanden en in de regio. LEKSTEDEwonen bouwt in ieder geval 360 sociale huurwoningen, waaronder deze 39 gezinswoningen.

Ed de Groot (directeur-bestuurder): “We merken bij ieder nieuwbouwproject dat er grote belangstelling is voor gezinswoningen in de huursector, ook van inwoners van de gemeente Vijfheerenlanden. We verwachten ook nu weer veel reacties en daarom bieden wij lokaal woningzoekenden en jongeren die kans met de voorrangsregelingen. En we blijven werken aan nieuwbouw om aan de enorme vraag te voldoen.”

Het Dorpshart van Hoef en Haag

In de wijk ‘Het Dorpshart’ bouwt LEKSTEDEwonen 39 gezinswoningen in oudhollandse stijl met een hedendaags comfort en ruime achtertuinen. De vierkamerwoningen hebben een tuingerichte woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, badkamer, grote zolder en ruime achtertuinen. De woningen zijn energiezuinig en voorzien van zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming. De totale woonoppervlakte is 114 m2 en de woningen zijn bestemd voor meerpersoonshuishoudens (vanaf 2 personen). De huurprijzen zijn vanaf € 633,- per maand. Naar verwachting levert BAM Wonen de woningen in de zomer van 2022 op.

Jongeren en lokaal woningzoekenden

Wonen in Hoef en Haag is populair. Bij de verhuur van ‘Het Dorpshart’ gelden er een aantal voorrangsregelingen, zodat verschillende woningzoekenden meer kans krijgen op toewijzing van een woning. Tien woningen worden met voorrang toegewezen aan jongeren t/m 29 jaar. Bij toewijzing van 19 woningen krijgen inwoners van Vianen, Hoef en Haag, Everdingen, Hagestein en Zijderveld voorrang (‘lokaal woningzoekenden’). Kandidaten die aan de voorrangsregeling(en) voldoen, krijgen voorrang op de overig woningzoekenden.

Start verhuur en downloads

De verhuur van ‘Het Dorpshart’ start op donderdag 18 november en woningzoekenden kunnen tot en met woensdag 1 december 08.00 uur reageren via www.woningnetregioutrecht.nl (plaats Hoef en Haag). LET OP: Reageren is niet meer mogelijk.
Alle verhuurinformatie (plattegronden, huurprijzen, toewijzingsvoorwaarden en voorrangsregelingen) is hieronder te downloaden. 
Advertentie Het Dorpshart
Huurprijzen en toewijzingsvoorwaarden
Verhuurbrochure Het Dorpshart

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en de start verhuur kunnen belangstellenden zich aanmelden voor de Nieuwsbrief Hoef en Haag.
Naar de projectpagina

Deel deze pagina