Geen objecten gevonden

Start verhuur De Rozentuin

Publicatiedatum: 21-01-2022

LET OP: REAGEREN IS NIET MEER MOGELIJK!

Op maandag 24 januari start de verhuur van ‘De Rozentuin’ in Hoef en Haag. De 24 comfortabele twee- en driekamerappartementen hebben woonoppervlakten tot en met 72 m2 en huurprijzen vanaf € 630. Bij toewijzing krijgen jongeren, 65-plussers en lokaal woningzoekenden voorrang op een aantal appartementen. Reageren op De Rozentuin kan tot en met donderdag 3 februari via WoningNet.

De Rozentuin

In ‘Het Dorpshart’ van Hoef en Haag realiseert LEKSTEDEwonen 24 huurappartementen aan de Dijkstraat. In het gebouw komen vijf verschillende appartementen (typen) en de woonoppervlakten variëren van 62 tot en met 72 m2. Alle appartementen hebben een tuin, balkon of loggia en zijn bestemd voor maximaal drie personen. De oplevering is naar verwachting eind 2022 en de huurprijzen liggen tussen € 630 en € 730 per maand (exclusief servicekosten).

Jacco Labrijn (Projectleider LEKSTEDEwonen) vertelt enthousiast over De Rozentuin: “Het wordt een karakteristiek gebouw met mooie klassieke detailleringen en metselwerk accenten. Aannemer Trebbe bouwt voor ons 24 kwalitatief hoogwaardige en energiezuinige appartementen. De indelingen zijn praktisch met goede functionele buitenruimtes. Heerlijk comfortabel met onder andere vloerverwarming in alle ruimten van het appartement. Met de aangrenzende rozentuin en groene omgeving, kunnen de nieuwe bewoners straks trots zijn op deze mooie stek en genieten van het wonen in Hoef en Haag.”

Voorrangsregelingen

Om verschillende groepen woningzoekenden meer kansen te bieden, gebruikt LEKSTEDEwonen voorrangsregelingen bij het toewijzen van een aantal appartementen. Bijvoorbeeld voor jongeren tot en met 29 jaar, zodat zij meer kans maken op hun eerste huis. En voorrang voor 65-plussers en ‘lokaal woningzoekenden’ om zo ook de doorstroming op de woningmarkt te bevorderen. Lokaal woningzoekenden zijn inwoners van Vianen, Hoef en Haag, Everdingen, Hagestein en Zijderveld. Kandidaten die aan de voorrangsregeling(en) voldoen, krijgen dus voorrang op de overig woningzoekenden.

Start verhuur

De verhuur van ‘De Rozentuin’ start op maandag 24 januari. Woningzoekenden kunnen tot en met donderdag 3 februari 08.00 uur reageren via www.woningnetregioutrecht.nl.
LET OP: Reageren is niet meer mogelijk!
Alle verhuurinformatie (plattegronden, huurprijzen, toewijzingsvoorwaarden en voorrangsregelingen) is hieronder te downloaden. 
Advertentie De Rozentuin
Huurprijzen en toewijzingsvoorwaarden
Verhuurbrochure De Rozentuin

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en de start verhuur kunnen belangstellenden zich aanmelden voor de Nieuwsbrief Hoef en Haag.
Naar de projectpagina

Deel deze pagina