TE HUUR: Salamander 1 en 9 in Odijk

Publicatiedatum: 07-10-2021

LET OP: REAGEREN IS NIET MEER MOGELIJK

Aan de Salamander in Odijk realiseert LEKSTEDEwonen vijf huurappartementen. Twee appartementen worden door LEKSTEDEwonen gadverteerd en verhuurd via WoningNet. De woonoppervlakten variëren van 117 tot en met 130 m2 en de huurprijzen zijn vanaf € 678 per maand. Reageren kan van 7 tot en met 18 oktober via WoningNet. Woont u eind 2021 ook aan de Salamander in Odijk?

Salamander 1 en 9

De appartementen komen op de eerste verdieping, boven de scholen ‘De Bongerd’ en ‘De Vonk’. Op verzoek van de gemeente Bunnik worden de voormalige en leegstaande schoollokalen getransformeerd naar huurappartementen. De huurappartementen aan de Salamander krijgen dezelfde plattegrond als de bovenliggende koopappartementen. Bij de verbouwing worden materialen hergebruikt, zoals kozijnen en radiatoren. 

Donderdag 7 oktober start de verhuur van twee appartementen via WoningNet. Het gaat om het sociale huurappartement aan de Salamander 9 en het vrije sector appartement aan de Salamander 1. De appartementen beschikken over een ruime entree, lichte woonkamer met open keuken, twee of drie slaapkamers, badkamer (met hangend toilet, wastafel en douchehoek), inpandige berging en een balkon (10 m2) of dakterras (40 m2). De huurprijzen liggen tussen € 678 en € 993,- per maand (dit is exclusief servicekosten).

Reageren

Bij toewijzing van beide appartementen geeft LEKSTEDEwonen voorrang aan 65-plussers en aan inwoners van de gemeente Bunnik. Alle verhuurinformatie, toewijzingsvoorwaarden en huurprijzen van de appartementen vindt u bij de advertenties op WoningNet en in de verhuurbrochure. Reageren op deze appartementen kan tot en met 18 oktober 8.00 uur via WoningNet Regio Utrecht. Woont u eind 2021 ook in de Salamander in Odijk?

Reageren op Salamander 1 (vrije sector) KLIK HIER

Reageren op Salamander 9 (sociale huur) KLIK HIER

Deel deze pagina