Geen objecten gevonden

Toewijzing appartementen De Rozentuin

Publicatiedatum: 08-02-2022

De 24 sociale huurappartementen in 'De Rozentuin' in Hoef en Haag zijn gewild. Afgelopen weken reageerden 1.759 woningzoekenden op de twee- en driekamerappartementen. Deze week ontvangen de eerste kandidaten via WoningNet een mail (voorlopige aanbieding) of zij interesse hebben in één van de appartementen.

De Rozentuin

De 24 huurappartementen komen aan de Dijkstraat, in Het Dorpshart van Hoef en Haag. De woonoppervlakten van de twee- en driekamerappartementen varieert van 62 tot en met 72 m2. Alle appartementen hebben een tuin, balkon of loggia en zijn bestemd voor maximaal drie personen. De huurprijzen liggen tussen € 630 en € 730 per maand (exclusief servicekosten). Trebbe verwacht De Rozentuin eind 2022 op te leveren aan de nieuwe bewoners.

Gewilde plaats

De Rozentuin en Hoef en Haag zijn gewild om te wonen en dat blijkt wel uit het aantal reacties. Afgelopen weken reageerden er 1.759 woningzoekenden op de 24 appartementen: dat zijn gemiddeld 73 kandidaten per appartement. Het aantal varieert van 54 tot 233 reacties / kandidaten per advertentie.
Samen met andere partijen geeft LEKSTEDEwonen invulling aan de grote vraag naar betaalbare woningen in de gemeente Vijfheerenlanden en regio. Over enkele maanden starten wij met de bouw van de volgende serie huurwoningen in Hoef en Haag en er zijn verschillende nieuwbouwprojecten in voorbereiding.

Appartement aangeboden?

Heeft u een voorlopige aanbieding voor De Rozentuin ontvangen? Dan moet u voor de definitieve toewijzing aantonen dat u aan de gestelde voorwaarden voldoet, zoals inkomen, huishoudgrootte en eventuele voorrangsregeling(en). Als kandidaat moet u daarom van uzelf en alle meeverhuizende volwassenen de volgende gegevens verstrekken:

  • Inkomensverklaring over 2020. Deze inkomensverklaring kunt u gratis aanvragen bij de Belastingdienst, telefoonnummer (0800) 05 43. Als uw inkomen afgelopen jaar aanzienlijk is gewijzigd, dan ook de laatste drie inkomstenspecificaties.
  • Uittreksel uit de Basisregistratie Personen (BRP), waarop staat aangegeven vanaf wanneer u op uw huidige adres woonachtig bent. Op dit uittreksel moet ook uw adreshistorie vermeld staan en het aantal personen dat er woont. Dit uittreksel vraagt u op bij de gemeente waar u momenteel woont.
  • Verhuurdersverklaring, als u niet bij LEKSTEDEwonen huurt.
  • Bent u inwonend? Dan moet u bewijsstukken overleggen waaruit blijkt dat de woning niet op uw naam staat. Dit kan een aanzegging huurverhoging zijn of een aanslag gemeentelijke belastingen.
  • Heeft u een koopwoning? Verklaring van een hypotheekverstrekker dat u aan uw betalingsverplichtingen voldoet.

Laatste nieuws

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief Hoef en Haag.
Naar de projectpagina van De Rozentuin? KLIK HIER

Deel deze pagina