VACATURE: Landlord / Landlady voor de campus Utrecht

Publicatiedatum: 08-11-2021

Wij zoeken voor de campus in Utrecht een accurate en proactieve Landlord / Landlady met goede kennis van Engelse taal. Heb jij een afgeronde Mbo-opleiding of ben jij een startende HBO’er? Reageren op deze fulltime functie (36 uur per week) kan tot en met 19 november.

DE FUNCTIE

Samen met drie collega’s beheer je ruim 800 studentenkamers voor de campus van de University College Utrecht (UCU). De communicatie vindt voornamelijk in het Engels plaats, omdat er veel internationale studenten op de campus wonen. Samen met de Foreman pak jij de lead in het team.

  • Je bent het aanspreekpunt voor reparatieverzoeken van studenten en vragen rondom het onderhoud van de studentenkamer.
  • Je zorgt ervoor dat reparatieverzoeken worden ingepland en uitgevoerd, je verzorgt de bijbehorende administratie en zorgt voor de afwikkeling van verhuizingen.
  • Je draagt zorg voor goede en hanteerbare planningen voor de mutaties, overlegt met de Foreman, zorgt voor offertes en maakt planningsafspraken met externe partijen over het uitvoeren van werkzaamheden.
  • Je stelt de eindafrekening op van vertrekkende studenten en berekent schades door.
  • Aan het einde van ieder collegejaar komen alle 800 studentenkamers vrij en voeren we in de zomervakantieperiode mutatieonderhoud uit. Voor jou is het een uitdaging om dit proces samen met je collega’s goed en efficiënt te laten verlopen.

KLIK HIER voor het volledige functieprofiel.
Werken bij een woningcorporatie, dat wil toch iedereen? Bekijk de VIDEO

WIJ BIEDEN

  • Een prettige en dynamische werkomgeving op het campusterrein in Utrecht
  • Veelzijdig, zelfstandig en verantwoordelijk werk in een enthousiast team
  • Ruimte voor eigen initiatief en creativiteit bij het inrichten van je werkzaamheden
  • Een goed salaris (schaal F: indicatie € 2.950,- bruto per maand met uitloop) en aanvullende arbeidsvoorwaarden conform de CAO Woondiensten
  • Aanstelling zo spoedig mogelijk en in eerste instantie voor één jaar. Bij gebleken geschiktheid kan worden overgegaan tot een aanstelling voor onbepaalde tijd

SOLLICITEREN

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Rosanne Veldhuijzen (Coördinator Bedrijfsbureau), telefoon (0347) 37 20 20. Een schriftelijke reactie met Curriculum Vitae kun je tot en met 19 november 2021 richten aan de heer E. de Groot (Directeur-bestuurder). Het e-mailadres is: werkenbijlekstedewonennl

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina