Onze dienstverlening en corona: KLIK HIER

Geen objecten gevonden

Waarschuwing! Opnieuw nepberichten WoningNet

Publicatiedatum: 08-02-2021

Er worden opnieuw diverse nepberichten verzonden door een onbekende partij. In de e-mail, sms of WhatsApp staat dat u de verlengingskosten van uw inschrijving bij WoningNet moet betalen. Volgens het nepbericht kunt u de betaling doen door op een link in de tekst te klikken. Deze berichten zijn niet afkomstig van WoningNet en u moet hier dus ook niet op klikken. 

LET OP:
- WoningNet stuurt geen betaalverzoeken met links in de tekst.
- WoningNet stuurt geen betaalverzoeken via de sms of WhatsApp.

Phishing

De onbekende partij die u de e-mail en/of sms heeft gestuurd is via de link erop uit om toegang te krijgen tot uw bankrekening. Het gaat om digitale oplichting, ook wel phishing genoemd. Slachtoffers worden naar een valse website gelokt, waar ze vervolgens hun bank- of andere inloggegevens prijsgeven. Klik niet op de link en blokkeer de afzender! 

Betaalverzoek WoningNet

Twijfelt u of u terecht of onterecht een betaalverzoek ontvangen heeft? WoningNet adviseert om altijd rechtstreeks in te loggen op hun website. Als het tijd is om uw verlengingskosten te betalen, dan krijgt u na inloggen direct een betaalscherm. Als u ingelogd bent ziet u onder uw Profiel en Betaalinformatie wanneer de eerstvolgende factuurdatum is. Vanaf dan kunt u na inloggen betalen via het betaalscherm. Kijk voor meer informatie op https://www.woningnet.nl/phising

Fraudehelpdesk

Heeft u toch op de link in het bericht geklikt? Neem dan zo snel mogelijk contact op met uw bank om aan te geven dat er sprake is van digitale oplichting. Ook adviseren wij u om aangifte te doen bij de politie. Lees op de website van de Fraudehelpdesk welke stappen u nog meer kunt ondernemen.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden