Onze dienstverlening en corona: KLIK HIER

Geen objecten gevonden

Historie

LEKSTEDEwonen is op 6 januari 1911 opgericht onder de naam Bouwvereeniging Volksbelang. LEKSTEDEwonen is gevestigd in de gemeente Vianen en is hier dé sociale verhuurder en wij investeren ook fors in de volkshuisvesting in de regio. Op 16 juni 2011 is de rechtspersoon Bouwvereeniging Volksbelang omgezet in een Stichting en vanaf 10 september 2011 zijn wij verder gegaan onder de naam LEKSTEDEwonen. Met ingang van 11 augustus 2016 is ook de statutaire naam gewijzigd in ‘Stichting LEKSTEDEwonen’.

Meer dan een eeuw sociale woningbouw

In 2011 vierden wij ons 100 jarig jubileum. Het eeuwfeest werd met tal van activiteiten gevierd, waaronder de uitgave van VOLKSBELANG. Tijdens het slotconcert maakten wij onze nieuwe naam bekend: LEKSTEDEwonen.
Volksbelang: 100 jaar inzet voor sociale woningbouw in Vianen en daarbuiten. Van de eerste woningen aan de Burg. Jhr. Heufftlaan tot de laatste nieuwbouw(plannen) in Vianen en de regio. 100 jaar zorgen voor goede en betaalbare huisvesting voor iedereen. Starters, ouderen, gehandicapten, gezinnen, maar ook studenten en dakloze jongeren. Zijn kunnen al 100 jaar op Bouwvereeniging Volksbelang rekenen. En uiteraard mag u dat ook de komende jaren van ons verwachten. 100 jaar oud, maar nog steeds van deze tijd: wij werken aan wonen.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden