Onze dienstverlening en corona: KLIK HIER

Geen objecten gevonden

Naar overzicht

De Erven

Hoef en Haag | De Erven

Aantal woningen: 25 woningen

Over dit project

In Hoef en Haag, het nieuwe dorp aan de Lek, worden komende jaren circa 1.800 woningen gerealiseerd. In de wijk 'De Erven' bouwt LEKSTEDEwonen 25 huurwoningen. Er komen drie verschillende woningtypen met woonoppervlakten van 97 tot 110 m2. De 25 woningen zijn geschikt voor iedereen: alleenstaanden en gezinnen, jongeren en 65-plussers.


Eigentijdse en landelijke uitstraling

Hoef en Haag bestaat uit drie wijken, is ruim en groen van opzet en er komen verschillende woningtypen, zowel huur- als koopwoningen. Het plan omvat 25 woningen en wordt gerealiseerd in de wijk ‘De Erven’. De 25 woningen zijn verdeeld over drie blokken en worden uitgevoerd in drie verschillende typen. De woningen krijgen een eigentijdse en landelijke uitstraling, passend in de wijk die een eigentijdse invulling van de erfgedachte ademt. Ieder woningtype krijgt een eigen steen- en pancombinatie met een rijk en gevarieerd gevelbeeld.

Verschillende woningtypen

Twaalf woningen (type A) hebben een tuingerichte woonkamer met open keuken, op de 1e verdieping twee slaapkamers, badkamer (met douche, wastafel en tweede toilet) en een bergzolder op de 2e verdieping (woonoppervlakte 97 m2).
Negen woningen (type B) hebben een tuingerichte woonkamer met open keuken. Op de 1e verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer (met douche, wastafel en tweede toilet). Op de 2e verdieping treft u een grote zolder aan, bereikbaar met een vaste trap (woonoppervlakte 103 m2).
Er komen vier woningen (type C) met op de begane naast de woonkamer en open keuken, een slaapkamer en een badkamer en zijn dus geschikt voor 65-plussers. Op de verdieping is naast veel bergruimte ook nog een tweede slaapkamer (woonoppervlakte103 m2).
Alle woningen hebben een voortuin en een ruime achtertuin met buitenberging.

Duurzaam en een hoog wooncomfort

De woningen zijn duurzaam, energiezuinig en kennen een hoog wooncomfort. Er is gekozen voor een all-electric verwarmingsinstallatie, een zonneboiler zorgt voor warm water en zonnepanelen op het dak wekken stroom op. Deze duurzame uitrusting en hoogwaardige isolatie zorgen voor wooncomfort en lagere woonlasten.

Gerelateerd nieuws

11 - 01 - 2021 : Oplevering eerste huuwoningen De Erven
12 - 11 - 2020 : Oplevering De Erven januari 2021
09 - 06 - 2020 : Grote belangstelling voor woningen De Erven
20 - 05 - 2020 : Verhuur De Erven gestart (25 woningen)
15 - 05 - 2020 : Start bouw en verhuur
14 - 10 - 2019 : Eerste huurwoningen in De Erven

Meer informatie

Wilt u ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de Nieuwsbrief Hoef en Haag.


Algemeen

 • Wijk De Erven
 • Plaats Hoef en Haag

Kenmerken

 • Aantal woningen 25 woningen

Planning

 • Start bouw mei 2020
 • Datum van oplevering januari 2021
 • Start van verhuur 20 mei 2020
 • Status Opgeleverd
 • Partijen

 • Aannemer Trebbe Wonen B.V.
 • Architect Hans Been architecten
 • Locatie op kaart

  Op de hoogte blijven van onze nieuwbouwprojecten?

   
  Annuleren

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Begin hier met zoeken!

  Geen resultaten gevonden