Naar overzicht

Rhijnhaeghe Bunnik

Bunnik

Aantal woningen: 27 appartementen

Over dit project

Aan de J.F. Kennedylaan en Van Zijldreef in Bunnik wordt Rhijnhaeghe gerealiseerd door projectontwikkelaar Sustay. De kleinschalige nieuwbouwwijk bestaat uit 91 woningen en het wordt een mix van koopwoningen, koopappartementen en huurappartementen. LEKSTEDEwonen heeft een deel van de grond van Sustay gekocht om er 27 sociale huurappartementen te bouwen. Ook op deze locatie zorgen wij voor een groter aanbod van betaalbare huurwoningen in de gemeente Bunnik.


Rhijnhaeghe

Ten westen van het centrum van Bunnik ligt de oude kantoorlocatie ‘Rhijnheaghe’. Dit complex wordt gesloopt en verandert in een nieuwe woonbuurt voor divers doelgroepen De locatie is dicht bij het centrum van Bunnik, vlak bij de aansluiting op de A12 én met station Bunnik om de hoek. Een mooie en vooral groene plek om te wonen in Bunnik en centraal in de regio Utrecht.
De 27 huurappartementen sluiten qua uitstraling mooi aan op de overige nieuwe bebouwing op deze locatie. Het gebouw bestaat uit drie woonlagen en er worden verschillende woningtypen gebouwd. De twee- en driekamerappartementen hebben woonoppervlakten van 47 tot en met 65 m2 en krijgen een buitenruimte in de vorm van een balkon of terras/tuin. Parkeren kan straks op het terrein rondom het complex en voor de fietsen komt er in het gebouw een gezamenlijke fietsenstalling.
Kijk voor meer informatie over de woningen van Sustay (koop en vrije sector) op www.rhijnhaeghe.nl.

Start bouw en verhuur

De bouw van Rhijnhaeghe start begin 2021 en wij verwachten de huurappartementen najaar 2021 op te kunnen leveren aan de nieuwe bewoners.
Op dinsdag 19 januari 2021 start LEKSTEDEwonen met de verhuur van de sociale huurappartementen. Dan is ook alle verhuurinformatie beschikbaar, zoals plattegronden, huurprijzen en toewijzingsvoorwaarden. Bij toewijzing van een aantal appartementen krijgen jongeren t/m 29 jaar voorrang en er geldt een voorrangsregeling voor inwoners van de gemeente Bunnik.
Met dit plan blijven de gemeente Bunnik en LEKSTEDEwonen invulling geven aan de grote vraag naar betaalbare huurwoningen in de gemeente.

Gerelateerd nieuws

03 - 02 - 2021 : Start bouw nieuwe woonwijk Rhijnhaeghe
01 - 02 - 2021 : Grote belangstelling voor Rhijnhaeghe
19 - 01 - 2021 : REAGEREN op Rhijnhaeghe
18 - 01 - 2021 : Start verhuur 27 appartementen Rhijnhaeghe
04 - 01 - 2021 : Rhijnhaeghe Bunnik: verhuur start 19 januari
20 - 10 - 2020 : Samenwerking Schutte Bouw en LEKSTEDEwonen

Meer informatie

Wilt u ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de Nieuwsbrief Rhijnhaeghe Bunnik.


Algemeen

 • Plaats Bunnik

Kenmerken

 • Aantal woningen 27 appartementen
 • Huurprijzen Vanaf € 633

Planning

 • Start bouw januari 2021
 • Datum van oplevering najaar 2021
 • Start van verhuur januari 2021
 • Status In uitvoering
 • Partijen

 • Aannemer Schutte Bouw
 • Architect Venster Architekten BV
 • Locatie op kaart

  Op de hoogte blijven van onze nieuwbouwprojecten?