Geen objecten gevonden

Naar overzicht

Oude Haven Odijk

Odijk

Aantal woningen: 6 appartementen

Over dit project

Aan de Oude Haven in Odijk worden 15 koopwoningen en 6 huurappartementen gerealiseerd door HSB Bouw. Op deze voormalige kantoorlocatie van de CNV wordt straks gewoond. In het drielaagse woongebouw van LEKSTEDEwonen komen de zes sociale huurappartementen.


 

Oude Haven Odijk

Op de hoek van de Singel en de Oude Haven in Odijk stond het voormalige kantoorgebouw van de CNV. Voor deze locatie heeft HSB Bouw uit Volendam een nieuwbouwplan  ontwikkeld met 15 koopwoningen en 6 huurappartementen. Het ontwerp van de woningen is geïnspireerd op de jaren ‘30 architectuur.
Het drielaagse woongebouw van LEKSTEDEwonen bestaat uit zes huurappartementen, twee appartementen per woonlaag. In het gebouw is geen lift aanwezig. De driekamerappartementen hebben een woonoppervlakte van circa 68 tot 82 m2. Ieder appartement beschikt over een ruime entree, lichte woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, apart toilet, badkamer met wastafel en douchehoek, inpandige berging en een terras of balkon. De huurrprijzen zijn vanaf € 633.- per maand (exclusief servicekosten).

Start bouw en verhuur

In 2021 is het oude kantoorpand van de CNV gesloopt, is het terrein bouwrijp gemaakt en zijn de voorbereidingen op de nieuwbouw getroffen. Begin 2022 is HSB Bouw gestart met de bouwwerkzaamheden en in februari is er geheid voor de woningen en appartementen in het nieuwe woonwijkje. De verwachte oplevering is begin 2023.
De verhuur van de appartementen start op donderdag 24 maart 2022. Alle verhuurinformatie kunt u nu downloaden, zoals de verhuurbrochure, plattegronden, huurprijzen en toewijzingsvoorwaarden (Zie brochures). Reageren op de appartementen kan van 24 maart tot en met maandag 4 april 08.00 uur. <Reageren is NIET meer mogelijk>

Gerelateerd nieuws

21 - 03 - 2022 : Start verhuur appartementen
15 - 03 - 2022 : Start bouw woningen Oude Haven Odijk
15 - 07 - 2021 : Samen bouwen aan Oude Haven Odijk

Meer informatie

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief Oude Haven Odijk.
Meer informatie over dit nieuwbouwproject is ook te vinden op www.oudehavenodijk.nl.


Algemeen

 • Plaats Odijk

Kenmerken

 • Aantal woningen 6 appartementen

Planning

 • Start bouw Eerste kwartaal 2022
 • Datum van oplevering Begin 2023
 • Start van verhuur Maart 2022
 • Status In uitvoering
 • Partijen

 • Aannemer HSB
 • Architect Boparai Associates Architekten
 • Locatie op kaart

  Op de hoogte blijven van onze nieuwbouwprojecten?