Geen objecten gevonden

Naar overzicht

Salamander Odijk

Odijk

Aantal woningen: 5 huurappartementen

Over dit project

In de gemeente Bunnik is een grote vraag naar huurwoningen en zeker naar gelijkvloerse woningen, bereikbaar met een lift. De vijf vrijgekomen schoollokalen aan de Salamander in Odijk bleken hiervoor zeer geschikt. De gemeente Bunnik en LEKSTEDEwonen hebben elkaar daarom gevonden en een plan ontwikkeld om de schoollokalen te transformeren naar vijf huurappartementen. Deze ruimtes worden aangepast naar het gebruik waarvoor ze oorspronkelijk waren bedoeld, namelijk woonruimte.


Royale appartementen

De huurappartementen krijgen dezelfde plattegrond als de bovenliggende koopappartementen. Er komen vier driekamerappartementen en één vierkamerappartement. De woonoppervlakten zijn 117 m2 (drie kamers) en 131 m2 (vier kamers). Ieder appartement beschikt over een ruime entree, lichte woonkamer met open keuken, twee of drie slaapkamers, badkamer (met hangend toilet, wastafel en douchehoek), inpandige berging en een balkon (10 m2) of dakterras (40 m2). Op de begane grond is een fietsenberging van circa 5 m2. De huurprijzen liggen tussen € 678 en € 993,- per maand, dit is exclusief servicekosten.

Start verbouw en verhuur

Tijdens de zomervakantie is aannemer Van der Tol gestart met het sloopwerk. Vanaf eind augustus is begonnen met het verbouwen van de lokalen tot appartementen. Naar verwachting worden de nieuwe appartementen december 2021 opgeleverd aan de nieuwe bewoners.

In overleg met de gemeente Bunnik zijn de toewijzingsvoorwaarden opgesteld. Voor drie appartementen worden de kandidaten voorgedragen door de gemeente Bunnik (Centrum voor Elkaar). De gemeente benadert hiervoor kandidaten, die de meeste behoefte hebben aan een gelijkvloerse woning die bereikbaar is met een lift. 

Twee appartementen worden door LEKSTEDEwonen verhuurd en geadverteerd via WoningNet. Belangstellenden kunnen van donderdag 7 tot en met maandag 18 oktober reageren op de twee huurappartementen. De verhuurbrochure met praktische informatie en de plattegronden is te downloaden. KLIK HIER

Gerelateerd nieuws

27 - 12 - 2021 : Oplevering huurappartementen Salamander
07 - 10 - 2021 : TE HUUR: Salamander 1 en 9 in Odijk
27 - 09 - 2021 : Van klaslokalen naar huurappartementen


Algemeen

 • Plaats Odijk

Kenmerken

 • Aantal woningen 5 huurappartementen

Planning

 • Start bouw Juli 2021
 • Datum van oplevering December 2021
 • Start van verhuur 7 oktober 2021
 • Status Opgeleverd
 • Partijen

 • Aannemer Bouwbedrijf vd Tol
 • Locatie op kaart

  Op de hoogte blijven van onze nieuwbouwprojecten?