Nieuws

Oplevering Hagenborgh een feit

Oplevering Hagenborgh een feit

23 juli 2018

De eerste huurwoningen in de wijk ‘Het Lint’ van Hoef en Haag zijn aan de nieuwe bewoners opgeleverd. De 20 eengezinswoningen staan op de locatie Hagenborgh en zijn gebouwd door Trebbe Wonen. Michelle en Yoshua ontvingen als eerste de sleutels van hun nieuwe woning. Voor Hagenborgh was veel belangstelling uit Vianen en de regio.

Lees meer
Zonnepanelen bij LEKSTEDEwonen

Zonnepanelen bij LEKSTEDEwonen

29 juni 2018

LEKSTEDEwonen start met het plaatsen van zonnepanelen om bestaande woningen energiezuiniger te maken. Zo kunnen huurders van zonne-energie profiteren en al snel € 100,- op hun energiekosten besparen. Om dit in Vianen te realiseren werkt LEKSTEDEwonen samen met Wocozon. De eerste 550 huurders die voor zonnepanelen in aanmerking komen zijn uitgenodigd voor een informatieavond. Drie huurders aan de Berkenstraat, Mariënhof en Staartmolen gaven afgelopen week alvast het duurzame startsein.

Lees meer
Jaarverslag 2017

Jaarverslag 2017

22 juni 2018

Wij hebben weer een grote hoeveelheid volkshuisvestelijke taken kunnen realiseren. Daar zijn we trots op. De klanttevredenheid is licht gestegen en de bedrijfskosten zijn ten opzichte van de sector laag. In het Jaarverslag 2017 leest u meer over de geleverde prestaties en resultaten van LEKSTEDEwonen in het afgelopen jaar.

Lees meer
Samenwerkingsovereenkomst

Samenwerkingsovereenkomst

20 juni 2018

Het Huurdersberaad en LEKSTEDEwonen hebben een vernieuwde samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Hiermee worden de afspraken en wederzijdse rechten en plichten opnieuw bekrachtigd, om zo de goede samenwerking in de komende jaren te continueren.

Lees meer
Bezwaar maken tegen de huurverhoging?

Bezwaar maken tegen de huurverhoging?

18 juni 2018

Bent u het niet eens met de voorgestelde huurverhoging van LEKSTEDEwonen? Tot en met 30 juni 2018 kunt u schriftelijk bezwaar maken. Hiervoor kunt u het standaard bezwaarformulier van de Huurcommissie gebruiken.

Lees meer
pagina 1 van 35