TE KOOP: Plataanstraat 12

26 november 2018

Gezellig woonhuis in groene wijk. Deze tussenwoning met zonnige tuin en stenen berging ligt aan een autoluwe en groene laan met voldoende parkeergelegenheid. De woning is deels gestoffeerd, keurig tot standaard qua inrichting en kan naar eigen wens verder worden gemoderniseerd. Staat van onderhoud is redelijk tot goed, volledig voorzien van glas- en dakisolatie. De vraagprijs bedraagt € 223.000,- kosten koper en aanvaarding kan spoedig. Huurders hebben tien werkdagen voorrang om deze woning te kopen. Ga voor verkoopinformatie en inschrijven naar De Keizer Smit Makelaarshuys.
Woonoppervlakte: 84 m2. Inhoud: 338 m3. Bouwjaar: 1969.

Plataanstraat 12 in Vianen

Begane grond: entree; tochtportaal met meterkast; gang met toilet en trapopgang. Woonkamer met laminaatvloer en deur naar de tuin. Afgesloten keuken met standaard inrichting en eveneens toegang tot de tuin. Wanden en plafond voorzien van glad stucwerk.
Eerste verdieping: overloop. In totaal drie slaapkamers, allen met laminaatvloer en twee met inbouwkasten. Nette badkamer met douche, toilet, wastafel en aansluiting voor de wasmachine.
Zolder: bereikbaar middels vlizotrap. Bergruimte en opstelling HR cv. combiketel (AWB '05).
Perceeloppervlak: ca. 105 m² (exacte grootte zal blijken na kadastrale splitsing).

Voorwaarden

  • Huurders van LEKSTEDEwonen die een huurwoning achterlaten hebben 10 werkdagen voorrang. Vanaf 7 december 2018 komt de woning in de vrije verkoop, indien niet verkocht aan een huurder.
  • Kosten kadastrale splitsing zijn voor rekening van verkoper.
  • Projectnotaris ter keuze verkoper: De Notarissen Stein Dantuma Verschuren.
  • Aanvaarding: In overleg, kan spoedig.
  • Vraagprijs € 223.000,- kosten koper
     

Verkoopinformatie
Interesse in dit riante appartement? Voor verkoopinformatie en inschrijven kunt u contact opnemen met De Keizer Smit Makelaarshuys. Telefoonnummer (0347) 75 11 70 of kijk op www.dekeizersmit.nl.
BEKIJK DEZE WONING OP FUNDA