TE KOOP: Haviklaan 16

26 november 2018

Leuke hoekwoning met royale tuin. Haviklaan 16 staat aan een brede laan met voldoende parkeergelegenheid. De woning is deels gestoffeerd, keurig qua inrichting en afwerking. Eventueel nog naar eigen wens verder te moderniseren. Staat van onderhoud is goed, nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen en deuren met glasisolatie. De vraagprijs bedraagt € 206.500,- kosten koper en aanvaarding kan spoedig. Huurders hebben tien werkdagen voorrang om deze woning te kopen. Ga voor verkoopinformatie en inschrijven naar De Keizer Smit Makelaarshuys.
Woonoppervlakte: 76 m2. Inhoud: 300 m3. Bouwjaar: 1964.


Haviklaan 16 in Vianen
Begane grond:
hal met toilet, meterkast, trapkast en trapopgang. Woonkamer met plavuizenvloer en grote raampartijen aan de voor- en achterzijde van de woning. Halfopen keuken met hoekinrichting, diverse inbouwapparatuur (koelkast, vriezer, gaskookplaat, afzuigkap en magnetron) en toegang tot de tuin.
Eerste verdieping: overloop. In totaal 3 slaapkamers, waarvan 1 met aansluiting wasmachine. Badkamer met douche en aansluiting voor een wastafel.
Zolder: bereikbaar middels vlizotrap. Bergruimte en opstelling HR cv. combiketel.
Perceeloppervlakte: circa 195 m² (exacte grootte zal blijken na kadastrale splitsing).

Voorwaarden:

  • Huurders van LEKSTEDEwonen die een huurwoning achterlaten hebben 10 werkdagen voorrang. Vanaf 7 december 2018 komt de woning in de vrije verkoop, indien niet verkocht aan een huurder.
  • Kosten kadastrale splitsing zijn voor rekening van verkoper.
  • Projectnotaris ter keuze verkoper: De Notarissen Stein Dantuma Verschuren.
  • Aanvaarding: In overleg, kan spoedig.
  • Vraagprijs € 206.500,- kosten koper
     

Verkoopinformatie
Interesse in dit riante appartement? Voor verkoopinformatie en inschrijven kunt u contact opnemen met De Keizer Smit Makelaarshuys. Telefoonnummer (0347) 75 11 70 of kijk op www.dekeizersmit.nl.
BEKIJK DEZE WONING OP FUNDA