VACATURE: Medewerker Financiën

06 februari 2019

Wij zoeken op korte termijn een enthousiaste Medewerker Financiën (m/v) voor 32 uur per week. In deze dynamische functie ben je met je collega’s van de afdeling Financiën verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenadministratie, huuradministratie en onderhoudsadministratie. Werken bij LEKSTEDEwonen? Reageren kan tot en met vrijdag 15 februari.

MEDEWERKER FINANCIËN
Wij zoeken een accurate, initiatiefrijke en resultaatgerichte persoonlijkheid met een financiële, administratieve of bedrijfseconomische opleiding op mbo-niveau en affiniteit met crediteuren- en onderhoudsadministraties.
Je boekt ingekomen facturen in onze geautomatiseerde systemen. Je signaleert en acteert pro-actief. Je stelt voor LEKSTEDEwonen facturen op, verstuurt en boekt gegevens in de administratieve systemen. Ook controleer je openstaande posten en verstuur je waar nodig herinneringsnota’s. Je verwerkt de dagafschriften en de huurontvangsten bij afwezigheid van de Medewerker Huuradministratie. Tevens verwerk je wijzigingen in huurprijzen. Daarnaast denk je actief mee om werkprocessen binnen Financiën te optimaliseren en ga je op zoek naar het verhaal achter de cijfers.
Kun je omgaan met veranderingen en ben je in staat om zelfstandig en in teamverband te werken? Wij bieden een prettige en dynamische werkomgeving, ruimte voor eigen initiatief en een goed salaris.
Bekijk de volledige vacature en selectieprocedure >>

SOLLICITEREN?
Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Henk Kooij (Manager Financiën), telefoon (0347) 37 20 20.
Wij ontvangen een schriftelijke reactie, voorzien van curriculum vitae en eventuele opzegtermijn, graag uiterlijk vrijdag 15 februari 2019. Deze kun je richten aan de heer E. de Groot (Directeur-bestuurder).
Het e-mailadres is: werkenbij@lekstedewonen.nl