Bouwen voor zorg

Omschrijving

In de gemeente Bunnik is grote behoefte aan woonruimte voor mensen met dementie en voor ouderen met een zorgvraag. Daarnaast willen veel ouderen het liefst binnen de gemeente Bunnik blijven wonen. Het kleinschalige woonzorgcentrum aan de Laan van Broekhuijzen biedt invulling aan die behoeften.

Laan van Broekhuijzen

LEKSTEDEwonen realiseert een kleinschalig woonzorgcentrum in het betaalbare segment. Een deel van het gebouw wordt verhuurd aan QuaRijn, die de zorg levert aan mensen met dementie (14 studio's). In het andere deel komen maximaal 16 appartementen die worden verhuurd aan ouderen met een zorgvraag.
Aan de Laan van Broekhuijzen komt ook een gezondheidscentrum met huisartsen, fysiotherapeut, tandarts, apotheker en andere medische zorgverleners. Over de inrichting van de openbare ruimte (parkeren, groen en speelvoorzieningen) overlegt de gemeente Bunnik met omwonenden en andere betrokkenen. 

Gerelateerd nieuws:

07 - 11 - 2017     Gemeente Bunnik draagt grond over
06 - 04 - 2017 Realisatie woon-zorggebouw Bunnik dichterbij
17 - 10 - 2016 Planvorming Scholeneiland Bunnik

Wilt u ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de Nieuwsbrief Bouwen voor zorg (Bunnik).

Plaats

Bunnik

Woningtype

(zorg)woningen

Huurprijs

Nog niet bekend

Servicekosten

Nog niet bekend

Status

In uitvoering

Start uitvoering

Februari 2019

Aannemer

Bouwbedrijf Bakker Arkel B.V.

Architect

GBS architecten